![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γειά, IAM χρησιμοποιώντας, P4 Intel 845 GVSR 40 GB Σκληρός δίσκος 256 MB RAM. Σχεδιάζω να αναβαθμίσετε Σκληρός δίσκος για τον υπολογιστή μου. Σκοπεύω να πάω για 160 GB σκληρό δίσκο. IAM δεν βέβαιος wheather σκάφους μου υποστηρίζει. Παρακαλώ πείτε μου Μπορώ να κάνω για αυτό, ούτε να μου δώσει μια λύση. και επίσης θα ήθελα να μάθω τη μέγιστη χωρητικότητα της μνήμης RAM & HDD ταιριάζει το συμβούλιο. Χαιρετισμοί James |
|
| |||
| |||
| Max RAM είναι 2GB. 256MB να είναι χαμηλό για Win XP (αν και θα μπορούσε να εντάξει 2000) σας θέλουν πραγματικά 512MB +, κατά προτίμηση 1gb. Πρέπει να έχετε υπόψη σας αυτό το συμβούλιο λαμβάνει μεγάλα στυλ RAM, η οποία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα νεότερα πράγματα! Επίκλισης βρει σχετικά με το μέγιστο μέγεθος σκληρού δίσκου, αλλά θα εργαστεί 160GB προστίμου. Όπως και με τη μνήμη RAM, το διοικητικό συμβούλιο υποστηρίζει μεγάλα στυλ σκληρούς δίσκους μόνο, ΔΕΝ SATA, μόνο IDE. Απλά κάτι για να παρακολουθήσουν κατά την αγορά ενός νέου HDD, έχοντας κάνει αυτό το λάθος πριν |
|
| |||
| |||
| Ναι, ίσως να θέλετε να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για μια cheapy αναβάθμισης, της mobo τουλάχιστον. Δεν είστε σίγουροι XP όταν τέθηκε σε αυτή mctw; Είχα, όμως, συμφωνώ, και θα ήθελα TBH ταιριάζει τουλάχιστον 1GB ούτως ή άλλως. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επίσης, αν έχετε σκοπό να αντικαταστήσει την υπάρχουσα μονάδα δίσκου και να καταστεί το κύριο σας δίσκο 160GB OS Drive, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει μια έκδοση των XP με SP1 ή νεότερη έκδοση, όπως το πρωτότυπο XP απελευθέρωση HDDs υποστηρίζονται μόνο μέχρι 137gb.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Δεν έχει αυτό που ζητάτε ένα στρογγυλό αριθμό κλήσης ![]() (Προφανώς είναι πάντα να κάνει με τη λογική υπολογιστή, δεν ανθρώπινη λογική .. ) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια Επιλέγοντας Motherboard - Core 2 Quad και DDR 2 της Intel P45 Αρχιτεκτονική | mbonwick | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 26 Μαρ 2009 00:00 |
| Να αντικαταστήσει ή να μην; Intel Pentium 4 Ht Μητρικές και Proccessor | sajasio | Γενική Συζήτηση Hardware | 16 | 24 Φεβ 2009 23:11 |
| Πώς μπορώ να πω αν μου μητρική πλακέτα θα υποστηρίξει μια νέα κάρτα γραφικών | CaptainOlimar | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 29 Δεκ. 2008 16:05 |
| Θα μου τη μητρική πλακέτα στήριξης E8400 CPU; | cheesepuff | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 2η Μαΐου 2008 16:50 |
| Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον επεξεργαστή Intel Pentium 4, σχετικά με την μητρική κάρτα μου; | Markoidso | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 21 Νοε 2007 15:17 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |