![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Zatim koristite, P4 Intel 845 GVSR 40 GB Hard Disc 256 MB RAM-a. Planiram nadograditi Hard Disc za moj računalo. Planiram ići na 160 GB tvrdog diska. Zatim ne znam wheather moj odbor podržava. Molim Vas, recite mi se mogu obratiti za to, ili mi dati rješenje. i želio bi to znati maksimalni kapacitet RAM & HDD odgovara odbora. Pozdravi James |
|
| |||
| |||
| Max ovan je 2GB. 256MB je niska za Win XP (iako bi moglo biti ok 2000) Vaše stvarno ištanje 512MB +, po mogućnosti 1GB. Imajte na umu ove odbora traje stariji stil ovan, što može biti skuplje od novijih stvari! Licemjerje naći max na tvrdom disku veličine, ali 160GB će raditi dobro. Kao i sa RAM, odbor podržava starije stilu tvrde diskove samo NE SATA, samo IDE. Samo nešto pripaziti pri kupnji novog HDD, nakon što je napravio pogrešku što prije |
|
| |||
| |||
| Da, možda biste željeli iskoristiti ovu priliku da cheapy izvršiti nadogradnju, o mobo najmanje. Niste sigurni gdje XP došao u nju mctw? Ali ja bih se slažu, a TBH Htio stane najmanje 1GB anyway. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Također, ako planirate zamijeniti svoj postojeći pogon i učiniti vaš glavni pogon 160GB OS Drive, provjerite jeste li instalirali verziju XP sa SP1 ili noviji, kao originalni XP podržava samo release HDDs upto 137gb.
| |||
| |||
| Tu su uvijek neki logici iza njega, ali on uvijek udari me kao da ak oni čine najveću HDD podržano 137 nečeg ... Nije ono što bih nazvati okrugli broj ![]() (Očito je uvijek učiniti sa Računalna logika, a ne ljudska logika .. ) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć Odabir matične ploče - Core 2 Quad i Intel P45 DDR 2 Arhitektura | mbonwick | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 26. ožujak 2009 00:00 |
| Za Opet staviti ili ne? Intel Pentium 4 Ht Procesori i Proccessor | sajasio | General Hardware Chat | 16 | 24. veljača 2009 23:11 |
| Kako mogu znati da moja matična ploča će podržati nove grafičke kartice | CaptainOlimar | Graphics Cards & Monitors | 8 | 29. prosinac 2008 16:05 |
| Hoće li mi matična ploča podržavaju E8400 CPU? | cheesepuff | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 2. svibanj 2008 16:50 |
| Mogu li koristiti Intel Pentium 4, na mojoj matičnoj ploči? | Markoidso | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 21. studeni 2007 15:17 |
| Thread Tools | |
| |