![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Iam segítségével, P4 Intel 845 GVSR 40 GB-os merevlemez 256 MB RAM. Azt tervezem, hogy frissítse merevlemez a számítógépre. Tervezem, hogy elmegyek a 160 GB-os merevlemez. Most nem biztos időjárási én fórumon támogatja. Kérem, mondja meg, lehet menni, vagy adjon nekem egy megoldást. és azt is szeretnék tudni, a maximális kapacitás a RAM + HDD megfelel a fórumon. Üdvözlettel James |
|
| |||
| |||
| Max 2 GB RAM van. 256MB, hogy alacsony a Win XP (bár lehet, oké 2000) az Ön szeretné 512MB +, lehetőleg 1gb. Tartsa szem előtt, e testület úgy régebbi típusú ram, ami drágább, mint az új cucc! Vidám talál a max a merevlemezen méretű, de 160GB fog működni jól. Csakúgy, mint a RAM, az igazgatóság támogatja a régebbi típusú merevlemezek csak, nem SATA, csak ide. Csak valami nézni, hogy mikor buying egy új HDD, és ezt a hibát, mielőtt |
|
| |||
| |||
| Igen, lehet, hogy szeretné, hogy ez a lehetőség, hogy a cheapy frissítést, a mobo legalább. Nem biztos, ha XP jött rá mctw? De én egyetértek, és én TBH alkalmas legalább 1GB anyway. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Továbbá, ha azt tervezi, hogy a meglévő gépjárművezetéshez és a 160GB drive a fő OS Drive, győződjön meg róla, hogy telepítsen egy olyan verziót, XP SP1 vagy későbbi, mint az eredeti XP-kibocsátás csak HDDs upto 137gb.
| |||
| |||
| Mindig van valami logika mögötte, de azt hiszem, mindig a furcsa, hogy a legnagyobb HDD 137 támogatott valamit ... Nem mi lenne hívás egy kerek szám ![]() (Természetesen ez mindig van a számítógépes logikát is, és nem az emberi logikát .. ) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Help Choosing Alaplap - Core 2 Quad és Intel P45 DDR 2 Építészet | mbonwick | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 26. március 2009 00:00 |
| Helyére vagy Nem? Intel Pentium 4 Ht alaplap és Proccessor | sajasio | Általános fémáru Chat | 16 | 24. február 2009 23:11 |
| Hogyan tudom megmondani, ha az alaplap támogatja az új grafikus kártya | CaptainOlimar | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 29. december 2008 16:05 |
| Majd én az alaplap támogatja az E8400 CPU? | cheesepuff | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 2. május 2008 16:50 |
| Használhatom Intel Pentium 4, én az alaplap? | Markoidso | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 21. november 2007 15:17 |
| Téma eszközök | |
| |