![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, Iam משתמש, P4 אינטל 845 GVSR 40 GB דיסק קשיח 256 MB RAM. אני מתכנן שדרוג דיסק קשיח של המחשב שלי. אני מתכנן ללכת ל 160 GB דיסק קשיח. Iam לא בטוח שלי wheather Board תומך בה. תגיד לי בבקשה, אני יכול ללכת על זה, או לתת לי פתרון. וגם הייתי רוצה לדעת את הקיבולת המקסימלית של רם & HDD תביעות הדירקטוריון. דרישת שלום ג 'יימס |
|
| |||
| |||
| המקסימלית ראם היא 2GB. 256MB הוא נמוך עבור Win XP (אם כי 2000 עשויה להיות בסדר) את באמת רוצה 512MB + עדיף 1GB. לזכור זה לוקח Board ישנים בסגנון רם, אשר יכול להיות יקר יותר מאשר הדברים החדשים יותר! צביעות למצוא מקסימום על גודל הכונן הקשיח, אך 160GB יעבוד בסדר. בדומה ראם, ההנהלה תומכת ישנים בסגנון כוננים קשיחים בלבד, ולא SATA, רק IDE. רק משהו לצפות כאשר קונים חדש, HDD, נתקל כי עשה טעות לפני |
|
| |||
| |||
| כן, אולי אתה רוצה לנצל את ההזדמנות לבצע שדרוג cheapy, של mobo לפחות. לא בטוח איפה זה נכנס XP mctw? אבל הייתי מסכים, ו TBH הייתי בכושר לפחות 1GB בכל מקרה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמו כן, אם אתה מתכנן להחליף את הכונן הקיים ולהפוך את כונן 160GB כונן מערכת ההפעלה הראשי שלך, הקפד להתקין גירסה של XP עם SP1 או מאוחר יותר, כפי שפורסמו המקורי של XP נתמך רק HDDs upto 137gb.
| |||
| |||
| תמיד יש איזשהו הגיון מאחורי זה, אבל זה תמיד מכה אותי מוזר שהם עושים את המקסימום HDD 137 נתמך על משהו ... זה לא מה שאתה רוצה להכריז על מספר עגול ![]() (כמובן שזה תמיד לעשות עם המחשב היגיון, לא הגיון אנושי .. ) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה בחירת לוח האם - Core 2 Quad ו DDR 2 אינטל P45 אדריכלות | mbonwick | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 26 מרץ 2009 00:00 |
| להחליף או לא? מעבד Intel Pentium 4 HT Motherboard ו Proccessor | sajasio | כללי חומרה צ 'אט | 16 | 24 פבר 2009 23:11 |
| איך אני יכול לדעת אם לוח האם שלי יתמוך כרטיס מסך חדש | CaptainOlimar | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | 29 דצמבר 2008 16:05 |
| האם לוח האם שלי תומך E8400 CPU? | cheesepuff | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 2nd מאי 2008 16:50 |
| האם אני יכול להשתמש אינטל פנטיום 4, על לוח האם שלי? | Markoidso | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 21st נובמבר 2007 15:17 |
| שרשרת כלים | |
| |