![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Iam, folosind, P4 Intel 845 GVSR 40 GB hard disc 256 MB RAM. I plan pentru a face upgrade hard disc pentru calculatorul meu. Am de gând să plec de hard disc de 160 GB. Iam sigur nu-mi wheather bord suportă. Vă rog să îmi spuneţi Pot să mă duc pentru ea, sau să-mi dai o solutie. şi, de asemenea, aş vrea să ştiu de capacitatea maximă a memoriei RAM si HDD de costume de bord. Cu respect James |
|
| |||
| |||
| Max RAM este de 2GB. 256MB este de a scăzut pentru Win XP (deşi ar putea fi în regulă 2000) dvs. chiar vrei 512MB +, de preferinţă, 1GB. Aibă în vedere acest bord ia mai vechi stil de RAM, care pot fi mai scumpe decat cele mai noi lucruri! Cant găsi un maxim de pe hard-disk dimensiune, dar 160GB va funcţiona bine. Ca şi în cazul memoriei RAM, consiliul acceptă hard disk-uri mai vechi stil doar, nu SATA, numai IDE. Doar sa ma uit la ceva pentru care cumpără un nou hard-disk, care au făcut o greşeală faptul că, înainte de |
|
| |||
| |||
| Da, s-ar putea să vrea să ia această şansă de a face un upgrade cheapy, de cel puţin mobo. Nu sunteţi sigur XP în cazul în care acesta a intrat în mctw? Dar am dori de acord, şi TBH Aş potrivi cel puţin 1GB oricum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De asemenea, dacă aveţi de gând să o înlocuiască dvs. existente de unitate şi de a face 160GB unitatea dvs. Drive principalele sisteme de operare, asiguraţi-vă că instalaţi o versiune de XP cu SP1 sau mai târziu, astfel cum a fost iniţial de eliberare XP numai sprijinit HDDs până 137gb.
| |||
| |||
| Citat:
Nu este ceea ce ar apela un număr rotund ![]() (Evident, este întotdeauna de a face cu Computer logică, nu uman logica .. ) |
![]() |
|
| Marcaje |