![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Iam využitím P4 Intel 845 GVSR 40 GB pevný disk 256 MB RAM. I plán na upgrade pevného disku pre môj počítač. Mám v pláne ísť na 160 GB pevný disk. Iam nie sú istí Počasie moje deska podporuje. Prosím, povedzte mi, môžem ísť na to, alebo mi riešenie. a tiež by som chcel vedieť, o maximálnej kapacite skopci & HDD vyhovuje palube. Pozdravy James |
|
| |||
| |||
| Max ram je 2 GB. 256megabajt je nízka pre Win XP (aj keď 2000 by mohlo byť v poriadku) vaša naozaj chcieť 512mb +, najlepšie 1 GB Pamätajte tejto doske so starším štýlu baran, ktorý môže byť drahšie ako novšie veci! Cant nájsť max na veľkosť pevného disku, ale 160gigabajt bude v pohodě. Rovnako ako u RAM, rady starších štýlu podporuje pevné disky len nesladených SATA iba IDE. Stačí sa pozerať na niečo pri kúpe nového HDD, ktorá urobila chybu, že pred |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, možno chcete mať túto možnosť vykonať upgrade cheap z Mobo najmenej.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiež, ak máte v pláne nahradiť svoje súčasné jednotky a vykonať 160gigabajt disk počítača, OS Drive, uistite sa, že budete inštalovať verziu XP SP1 alebo novší, ako pôvodná verzia XP podporované iba HDD až 137gigabajt
| |||
| |||
| Nie sú to vždy nejaký dôvod, ale je vždy udrie ma ako nepárne, že sa maximálne podporované HDD 137 z niečoho ... Nie je to, čo by som nazval okrúhle číslo ![]() (Samozrejme je to vždy do činenia s výpočtovou logiku, ne ľudskú logiku .. ) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc Výber Motherboard - Core 2 Quad a Intel P45 DDR 2 Architektúra | mbonwick | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 26. marca 2009 00:00 |
| Ak chcete nahradiť, alebo nie? Intel Pentium 4 HT Motherboard a Proccessor | sajasio | Všeobecné Hardware Chat | 16 | 24 február 2009 23:11 |
| Ako môžem zistiť, či moje základná doska bude podporovať novú grafickú kartu | CaptainOlimar | Graphics Cards & Monitory | 8 | 29. December 2008 16:05 |
| Bude moje doska podporovať E8400 CPU? | cheesepuff | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 2. mája 2008 16:50 |
| Môžem použiť Intel Pentium 4, na mojej doske? | Markoidso | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 21. novembra 2007 15:17 |
| Thread Tools | |
| |