![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Затим користите, П4 Интел 845 ГВСР 40 ГБ Хард Дисц 256 МБ РАМ-а. Планирам надоградити Хард Дисц за мој рачунар. Планирам ићи на 160 ГБ? Врстог диска. Затим не знам ухеатхер мој одбор подржава. Молим Вас, реците ми се могу обратити за то, или ми дати решење. и желео би то да зна максималан капацитет РАМ & ХДД одговара одбора. Поздрави Џејмс |
|
| |||
| |||
| Макс ован је 2ГБ. 256МБ је ниска за Уин КСП (иако би могло бити ок 2000) Ваше стварно оскудица 512МБ +, по могућности 1ГБ. Имајте на уму ове одбора траје старији стил ован, што може да буде скупље од новијих ствари! Лицемјерје наћи макс на чврстом диску величине, али 160ГБ ће радити добро. Као и са РАМ, одбор подржава старије стилу тврде дискове само НЕ САТА, само ИДЕ. Само нешто припазити при куповини новог ХДД, након што је направио грешку што пре |
|
| |||
| |||
| Да, можда бисте желели да искористе ову прилику да цхеапы извршити надоградњу, о мобо најмање. Нисте сигурни где КСП дошао у њу мцту? Али ја бих се слажу, а ТБХ Хтео стане најмање 1ГБ Аныуаы. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Такође, ако планирате замијенити свој постојећи погон и учинити ваш главни погон 160ГБ ОС Дриве, проверите да ли сте инсталирали верзију КСП са СП1 или новији, као оригинални КСП подржава само релеасе ХДДс упто 137гб.
| |||
| |||
| Ту су увек неки логици иза њега, али он увек удари ме као да ак они чине највећу ХДД подржано 137 нечег ... Није оно што бих назвати округли број ![]() (Очито је увек учинити са Компјутерска логика, а не људска логика .. ) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ Избор матичне плоче - Цоре 2 Куад и Интел П45 ДДР 2 Архитектура | мбонуицк | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 26 март 2009 00:00 |
| Да бисте заменили или не? Интел ® Пентиум ® 4 ХТ Процесори и Проццессор | сајасио | Генерал Хардуаре Цхат | 16 | 24 фебруар 2009 23:11 |
| Како могу знати да моја матична плоча ће подржати нове графичке картице | ЦаптаинОлимар | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 29 децембар 2008 16:05 |
| Хоће ли ми матична плоча подржавају Е8400 ЦПУ? | цхеесепуфф | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 2 мај 2008 16:50 |
| Могу ли да користи Интел Пентиум 4, на мојој матичној плочи? | Маркоидсо | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 21 новембар 2007 15:17 |
| Тхреад Тоолс | |
| |