![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Şimdi kullanarak P4 Intel 845 GVSR 40 GB Sabit Disk 256 MB RAM. Ben Bilgisayar için Sabit Disk yükseltme planlıyoruz. Ben 160 GB Sabit Disk gitmek planlıyoruz. Şimdi emin değilim hava benim kurulu destekliyorsa. Lütfen bunu yapmak için, bana ya da bana bir çözüm sunar. ve i RAM & HDD uygun yönetim kurulu maksimum kapasite bilmek istiyorum. Saygılar James |
|
| |||
| |||
| Maks 2GB RAM olduğunu. 256MB Win XP (ancak 2000 tamam olabilir) sizin gerçekten 512MB istiyorum +, tercihen 1GB için düşük etmektir. Bear Bu pano fikrinizi daha yeni şeyler daha pahalı olabilir eski stil ram, alır! Cant Sabit sürücü boyutu üzerinde maksimum bulmak, ancak 160gb iyi çalışacak. RAM olduğu gibi, yönetim kurulu eski stil sabit sürücüleri destekler sadece DEĞİL, SATA, sadece IDE. Yeni bir HDD alım için izlemek için önce hata yapmadan Sadece bir şey, |
|
| |||
| |||
| Evet, bu bir şans cheapy yükseltme yapmak için, mobo ve isteyebilirsiniz en azından. Emin nerede XP bu girdi mctw? Ama ben ve kabul ediyorum TBH zaten en az 1GB uygun ediyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca, eğer mevcut sürücü yerine planı ve 160gb sürücü ana OS Drive, size, orijinal XP sürümü sadece HDDs 137gb UPTO desteklenen SP1 veya daha sonra XP'nin bir sürümünü yüklemek emin olun.
| |||
| |||
| Her zaman onun ardındaki mantık, bir tür, ama bu her zaman bu maksimum 137 birşeyi desteklenen HDD yapmak tek yaz saldırılarını ... Sen değil yuvarlak sayı diyoruz ediyorum ![]() (Tabii ki her zaman Bilgisayar mantığı ile değil, insan mantığı .. yapmalısınız ) |
![]() |
|
| Bookmarks |