![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Iam використання, P4 Intel 845 GVSR 40 GB жорсткий диск 256 МБ оперативної пам'яті. Я планую оновити жорсткий диск для мого комп'ютера. Я планую піти на 160 Гб жорсткого диска. Iam не впевнений Погода моя порада підтримує його. Скажіть, будь ласка, я можу йти за нього, або дайте мені рішення. і я також хотів би знати, максимальний об'єм RAM & HDD костюми ради. Привіт Джеймс |
|
| |||
| |||
| Макс RAM дорівнює 2 ГБ. 256mb є низькою для Win XP (хоча 2000 може бути в порядку) дійсно хочуть ваші 512MB +, бажано 1gb. Майте на увазі цього Рада приймає в старому стилі RAM, яка може бути дорожче, ніж нові речі! Косяк знаходити Макса на розмір жорсткого диска, але 160gb буде чудово працювати. Як і в оперативній пам'яті, плата підтримує старому стилі жорсткого диска тільки, не SATA, тільки IDE. Просто щось дивитися при покупці нового жорсткого диска, зробивши помилку, що до |
|
| |||
| |||
| Так, ви можете використовувати цей шанс, щоб cheapy оновлення, з плат по крайней мере. Чи не знаєте, де XP прийшов до неї mctw? Але я згоден, і я ТБХ Fit щонайменше 1 Гб в будь-якому випадку. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Крім того, якщо ви плануєте замінити існуючі диска і провести 160 Гб диску основної ОС диска, переконайтеся, що ви встановіть версію XP з пакетом оновлення SP1 або вище, в якості початкового релізу XP підтримуються тільки жорсткі диски ДО 137GB.
| |||
| |||
| Там завжди якесь логічне обгрунтування, але він завжди мені здається дивним, що вони роблять максимальну HDD підтримують 137 чогось ... Чи не те, що називають кругле число ![]() (Очевидно, це завжди пов'язано з логікою комп'ютера, а не людську логіку .. ) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога при виборі материнських плат - Core 2 Quad і DDR 2 архітектура Intel P45 | mbonwick | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 26 березня 2009 00:00 |
| Щоб замінити чи ні? Intel Pentium 4 HT плат і Proccessor | sajasio | Генеральний обладнання чат | 16 | 24 лютого 2009 23:11 |
| Як я можу сказати, якщо материнська плата буде підтримувати нові відеокарти | CaptainOlimar | Графічні карти & Монітори | 8 | 29 грудня 2008 16:05 |
| Чи буде моя материнська плата підтримує процесори E8400? | cheesepuff | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 2 травня 2008 16:50 |
| Чи можу я використовувати Intel Pentium 4, на моїй материнській платі? | Markoidso | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 21 листопада 2007 15:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |