![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Имам един приятел, че има emachines и тя постави втори твърд диск в него и като го CAM от друга COMP и подобен така, когато тя се опита да достъп до някои от файловете пише отказан достъп и подобни toled така че тя да се отърве на прозорците на папката и че ще може да го оправи, но като тя дори не можеше да изтриете тази папка, така wut биха могли да бъдат causeing да не позволи на някой от това.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитат:
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
|||
|
|||
|
Човече, ако искате достойни помогне, а след това използвайте достойни пунктуация. Това е трудно да се четат много по-малко разбират.
|
|
|
|||
|
|||
|
Съжалявам, ако съм се грубо, се опитвам да се учим от тези нишки помогне също.
|
|
|
|||
|
|||
|
Никой не му всичко добро Знам, че вида лошо. Но тя имаше всичките му музиката в този диск е просто пуснати в оформление, така че е вън от въпроса. Когато тя отива да играе някоя песен, че я дава достъп отказан проблем. И тъй като wut е causeing това.
|
|
|
|||
|
|||
|
тя трябва да форматирате дяла. Този наистина зле, че все още имаше нещо по въпроса. Съберете цялата си неща от него.
След това отидете в контролния панел и отидете в административни инструменти. в движение в склада и местни диск управление. Трансфер на шофиране и rigfht кликнете върху нея. Кликнете преформатирате. Направен |