μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Δίσκος προβλήματα πρόσβασης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 του Αυγούστου 2007, 21:10
Μέλος Ομάδα

Έχω ένα φίλο που έχει ένα και eMachines, υπέβαλε ένα δεύτερο σκληρό δίσκο και σε αυτό αρέσει cam από άλλο comp και όπως και όταν θα προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένα από τα αρχεία που λέει αρνήθηκε την πρόσβαση και έτσι όπως το toled να απαλλαγούμε του φακέλου των Windows και ότι ίσως θα ήθελε να το διορθώσουμε, αλλά δεν μπορούσε ακόμη και να διαγράψετε το φάκελο, ώστε θα μπορούσε να causeing WUT να μην επιτρέπει οποιαδήποτε από αυτό.
Old 25 του Αυγούστου 2007, 21:17
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας ian65 View Post
Έχω ένα φίλο που έχει ένα και eMachines, υπέβαλε ένα δεύτερο σκληρό δίσκο και σε αυτό αρέσει cam από άλλο comp και όπως και όταν θα προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένα από τα αρχεία που λέει αρνήθηκε την πρόσβαση και έτσι όπως το toled να απαλλαγούμε του φακέλου των Windows και ότι ίσως θα ήθελε να το διορθώσουμε, αλλά δεν μπορούσε ακόμη και να διαγράψετε το φάκελο, ώστε θα μπορούσε να causeing WUT να μην επιτρέπει οποιαδήποτε από αυτό.
Μήπως αυτή η νέα αυτή μορφή δίσκου; ή μήπως θέλει τα παλιά αρχεία που ήταν εκτός των άλλων comp;

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 25 του Αυγούστου 2007, 21:18
Συντονιστής Ομάδας

Μαν αν θέλετε αξιοπρεπή βοηθήσει, τότε αξιοπρεπή χρήση σημείων στίξης. Αυτό είναι δύσκολο να διαβαστεί πολύ λιγότερο καταλαβαίνω.
Old 25 του Αυγούστου 2007, 21:19
Συντονιστής Ομάδας

Συγγνώμη αν είμαι είναι αγενής, θα προσπαθήσουμε να μάθουμε από αυτές τις κλωστές βοηθήσουν επίσης.
Old 26 Αυγ. 2007, 07:54
Μέλος Ομάδα

Κανένας άνθρωπος δεν όλες τις καλές ξέρω τύπου κακό. Αλλά είχε όλα της μουσικής σε αυτό το δίσκο που μόλις τεθεί στο formating είναι έξω από το θέμα. Όταν πάει να παίξει κάθε τραγούδι που της δίνει την άρνηση πρόσβασης πρόβλημα. Έτσι όπως είναι WUT causeing αυτό.
Old 26 Αυγ. 2007, 10:14
Μέλος Ομάδα

που χρειάζεται για να διαμορφώσετε τη μονάδα δίσκου. Thats πολύ άσχημα πράγματα, εξακολουθεί να είχε πάνω του. Βρείτε όλα τα πράγματα εκτός από αυτό.

Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο control panel και πηγαίνουν σε διοικητικά εργαλεία. η υπεισέλθω σε τοπικό δίσκο αποθήκευσης και διαχείρισης. Επιλέξτε τη μονάδα δίσκου και rigfht κλικ πάνω του. Κάντε κλικ ξανά.

Ολοκληρώθηκε
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.