![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα φίλο που έχει ένα και eMachines, υπέβαλε ένα δεύτερο σκληρό δίσκο και σε αυτό αρέσει cam από άλλο comp και όπως και όταν θα προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένα από τα αρχεία που λέει αρνήθηκε την πρόσβαση και έτσι όπως το toled να απαλλαγούμε του φακέλου των Windows και ότι ίσως θα ήθελε να το διορθώσουμε, αλλά δεν μπορούσε ακόμη και να διαγράψετε το φάκελο, ώστε θα μπορούσε να causeing WUT να μην επιτρέπει οποιαδήποτε από αυτό. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Μαν αν θέλετε αξιοπρεπή βοηθήσει, τότε αξιοπρεπή χρήση σημείων στίξης. Αυτό είναι δύσκολο να διαβαστεί πολύ λιγότερο καταλαβαίνω. |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη αν είμαι είναι αγενής, θα προσπαθήσουμε να μάθουμε από αυτές τις κλωστές βοηθήσουν επίσης. |
|
| |||
| |||
| Κανένας άνθρωπος δεν όλες τις καλές ξέρω τύπου κακό. Αλλά είχε όλα της μουσικής σε αυτό το δίσκο που μόλις τεθεί στο formating είναι έξω από το θέμα. Όταν πάει να παίξει κάθε τραγούδι που της δίνει την άρνηση πρόσβασης πρόβλημα. Έτσι όπως είναι WUT causeing αυτό. |
|
| |||
| |||
| που χρειάζεται για να διαμορφώσετε τη μονάδα δίσκου. Thats πολύ άσχημα πράγματα, εξακολουθεί να είχε πάνω του. Βρείτε όλα τα πράγματα εκτός από αυτό. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο control panel και πηγαίνουν σε διοικητικά εργαλεία. η υπεισέλθω σε τοπικό δίσκο αποθήκευσης και διαχείρισης. Επιλέξτε τη μονάδα δίσκου και rigfht κλικ πάνω του. Κάντε κλικ ξανά. Ολοκληρώθηκε |