![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam prijatelja ona ima eMachines i ona staviti drugi hard disk u sebi i kao da bregasta od drugog comp i kao joj pa kad pokušam pristupiti nekih datoteka Internet kaže pristup odbijen i kao toled pa sam joj da se oslobode u mapu Windows te da će možda popraviti, ali mi ona nije mogla ni da izbrišete mapu wut kako bi se mogla causeing da ne dozvoli da bilo koji od toga. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Čovjek pristojan, ako želite pomoći, onda pristojno koristiti interpunkciju. To je teško pročitati puno manje razumiju. |
|
| |||
| |||
| Oprostite ako sam se primitivan, JA pokušati naučiti iz ove teme također pomoći. |
|
| |||
| |||
| Nijedan čovjek sve njegove dobre Znam da tip loše. Ali ona je sve svoje glazbe u ovom disku je samo staviti u tako formating je dolazi u obzir. Kada ona ide igrati bilo koju pjesmu daje joj je odbijen pristup problemu. Pa kao što wut je causeing ovo. |
|
| |||
| |||
| ona mora formatirati disk. Taj stvarno loše stvari još uvijek imao na sebi. Pronađite sve svoje stvari izvan nje. Zatim idite u Control Panel i otići u administrativnim alatima. za skladištenje i otići u lokalni disk management. Odaberite pogon rigfht i kliknite na njega. Kliknite reformatizovati. Učinjeno |