פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

כונן בעיות גישה

Reply

שרשרת כלים
Old 25 אוגוסט 2007, 21:10
חבר קבוצת

Default כונן בעיות גישה

יש לי חברה שיש לה eMachines והיא שנייה לשים כונן קשיח בתוך אותו כאילו זה פקה מתוך אחר comp ואת כל כך אוהב כשהיא מנסה לגשת לחלק את הקבצים זה אומר הגישה נדחתה ועל כך אני אוהב אותה toled להיפטר של תיקיית Windows וכי היה אולי לתקן את זה אבל כמו שהיא אפילו לא יכול למחוק את התיקייה כך wut יכול causeing להיות בו כדי לא לאפשר כל זה.
Old 25 אוגוסט 2007, 21:17
מנהל קבוצת

Default כונן בעיות גישה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ian65 View Post
יש לי חברה שיש לה eMachines והיא שנייה לשים כונן קשיח בתוך אותו כאילו זה פקה מתוך אחר comp ואת כל כך אוהב כשהיא מנסה לגשת לחלק את הקבצים זה אומר הגישה נדחתה ועל כך אני אוהב אותה toled להיפטר של תיקיית Windows וכי היה אולי לתקן את זה אבל כמו שהיא אפילו לא יכול למחוק את התיקייה כך wut יכול causeing להיות בו כדי לא לאפשר כל זה.
האם היא פורמט זה כונן חדש? או האם היא רוצה את הקבצים הישנים שהיו מחוץ comp אחרים?

המערכת שלי: מאהב אחר!

מעבד (ים):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
לוח האם:
BIOSTAR TPower I45
זיכרון RAM:
4GB OCZ PC2-8500 פלטינה
כרטיס מסך (S):
X1950 Pro
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
2
כונן אופטי (S):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Cooling:
ביג טיפון VX
רשת / אינטרנט:
מקהלה / NTL 20MB
צג (S):
Acer X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 25 אוגוסט 2007, 21:18
מנהל קבוצת

Default כונן בעיות גישה

אדם הגון, אם אתה רוצה לעזור, אז הגון להשתמש בסימני פיסוק. זה קשה לקרוא הרבה פחות מבין.
Old 25 אוגוסט 2007, 21:19
מנהל קבוצת

Default כונן בעיות גישה

אני מצטער אם להיות גס רוח, אני מנסה ללמוד אלה לעזור גם פתילים.
Old 26 אוגוסט 2007, 07:54
חבר קבוצת

Default כונן בעיות גישה

לא את כל אדם טוב, אני יודע שאני סוג רע. אבל היו לה את כל המוזיקה שלה זה הכונן היא פשוט להכניס כל כך formating זה לא בא בחשבון. כשהיא הולכת לנגן כל שיר זה נותן לה את הגישה נדחתה בעיה. אז כמו wut היא causeing זו.
Old 26 אוגוסט 2007, 10:14
חבר קבוצת

Default כונן בעיות גישה

היא צריכה על מנת לאתחל את הכונן. Thats רע זה עדיין היו דברים על זה. קבל את כל הדברים שלה מחוץ לזה.

לאחר מכן נכנס ללוח הבקרה וללכת לתוך כלי ניהול. את נכנס אחסון והמקומית על ניהול דיסקים. בחר את הכונן ואת rigfht ללחוץ עליו. לחץ לאתחל מחדש.

סיום
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיות יצוא לצפות מ 2005 עד SQLserver גישה ארנולד חבילות Office & Applications 0 -10 יוני 2009 03:35
בעיות חוסם את הגישה אל חומרים מסוימים על Ie8 ללא כל פגיעה גישה simon1990 דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 2 -10 לאפריל 2009 01:14
למה לך גישה לשפע כוננים קשיחים, אני יכול לגשת Hard Drive! למה אתה צביעות? Haun כוננים & נשלפת 3 12th מרץ 2009 08:39
כיצד לגשת אל הכונן פגום? aechain כוננים & נשלפת 5 24 ינואר 2008 22:39
בעיות עם גישה לאינטרנט בתור משתמש מוגבל paulC מערכות ההפעלה Windows 10 3rd ינואר 2008 13:53
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.