![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי חברה שיש לה eMachines והיא שנייה לשים כונן קשיח בתוך אותו כאילו זה פקה מתוך אחר comp ואת כל כך אוהב כשהיא מנסה לגשת לחלק את הקבצים זה אומר הגישה נדחתה ועל כך אני אוהב אותה toled להיפטר של תיקיית Windows וכי היה אולי לתקן את זה אבל כמו שהיא אפילו לא יכול למחוק את התיקייה כך wut יכול causeing להיות בו כדי לא לאפשר כל זה. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
|
| |||
| |||
| אדם הגון, אם אתה רוצה לעזור, אז הגון להשתמש בסימני פיסוק. זה קשה לקרוא הרבה פחות מבין. |
|
| |||
| |||
| אני מצטער אם להיות גס רוח, אני מנסה ללמוד אלה לעזור גם פתילים. |
|
| |||
| |||
| לא את כל אדם טוב, אני יודע שאני סוג רע. אבל היו לה את כל המוזיקה שלה זה הכונן היא פשוט להכניס כל כך formating זה לא בא בחשבון. כשהיא הולכת לנגן כל שיר זה נותן לה את הגישה נדחתה בעיה. אז כמו wut היא causeing זו. |
|
| |||
| |||
| היא צריכה על מנת לאתחל את הכונן. Thats רע זה עדיין היו דברים על זה. קבל את כל הדברים שלה מחוץ לזה. לאחר מכן נכנס ללוח הבקרה וללכת לתוך כלי ניהול. את נכנס אחסון והמקומית על ניהול דיסקים. בחר את הכונן ואת rigfht ללחוץ עליו. לחץ לאתחל מחדש. סיום |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיות יצוא לצפות מ 2005 עד SQLserver גישה | ארנולד | חבילות Office & Applications | 0 | -10 יוני 2009 03:35 |
| בעיות חוסם את הגישה אל חומרים מסוימים על Ie8 ללא כל פגיעה גישה | simon1990 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | -10 לאפריל 2009 01:14 |
| למה לך גישה לשפע כוננים קשיחים, אני יכול לגשת Hard Drive! למה אתה צביעות? | Haun | כוננים & נשלפת | 3 | 12th מרץ 2009 08:39 |
| כיצד לגשת אל הכונן פגום? | aechain | כוננים & נשלפת | 5 | 24 ינואר 2008 22:39 |
| בעיות עם גישה לאינטרנט בתור משתמש מוגבל | paulC | מערכות ההפעלה Windows | 10 | 3rd ינואר 2008 13:53 |
| שרשרת כלים | |
| |