![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am un prieten are o eMachines şi ea pune un al doilea hard-disk şi în el ca-l cam de un alt comp ca şi aşa încât, atunci când ea încerca pentru a accesa unele din fişierele se spune acces refuzat si ca m-am toled-o pentru a scăpa de ferestre dosar şi că ar fi poate repara, dar ca ea nu ar putea chiar să ştergeţi acest dosar ar putea fi atât de UVT causeing este de a nu permite nici de asta. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Omul, dacă doriţi decente ajutor, apoi utilizaţi decente semne de punctuaţie. Asta este greu de citit mult mai puţin înţeles. |
|
| |||
| |||
| Îmi pare rău dacă am fi nepoliticos, încerc să mă înveţe din aceste fire de ajutor de asemenea. |
|
| |||
| |||
| Nici un om nu sa toate bun Stiu ca tip de rău. Dar ea a avut tot o muzică în această unitate doar ea pune în aşa formating este ieşit din discuţie. Cand se va merge să joace orice melodie care o oferă o problemă de acces refuzat. Deci, ca UVT este causeing asta. |
|
| |||
| |||
| Ea are nevoie pentru a formata unitatea. Thats foarte rău încă mai avut chestii pe ea. Ia-o de toate lucrurile de pe el. Atunci du-te în panoul de control şi a intra în Administrative Tools. a merge în depozit şi locale, a discului. Alegeţi unitatea rigfht şi faceţi clic pe ea. Click reformat. Făcut |
![]() |
|
| Marcaje |