![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám priateľku, ona má eMachines a ona dať druhý pevný disk na to a páči kamera okrem iného comp a tak, ako keď sa pokúsi získať prístup k niektorým zo súborov sa píše prístup zamietnutý, a tak ako aj toledo jej zbaviť zložky systému Windows a že by snad to spraví, ale rovnako ako ona nemohla ani odstrániť tak, že zložka wut môžu byť causeing to nedovolí akejkoľvek výške. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Muž, ak chcete pomôcť dôstojnej, potom použite dôstojnej interpunkcii. To je ťažké čítať oveľa menej pochopenie. |
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa, ak som bol drzý, snažím sa učiť z týchto pomoci závity tiež. |
|
| |||
| |||
| Nikto svoje dobré i zlé poznať aj typ. Ale ona má všetky jej hudbu v tejto jednotke ona len do tak formátovanie je vylúčené. Keď chodí hrať akúkoľvek pieseň dáva jej odmietnutý prístup k problému. Tak, ako wut je causeing to. |
|
| |||
| |||
| Potrebuje na formátovanie disku. To je naozaj zlé to ešte tak na to. Získajte všetky svoje veci z toho. Potom prejdite do ovládacieho panela a choďte do administratívnych nástrojov. cestách do skladu a miestnu správu disku. Pick mechaniky rigfht a kliknite na ňu. Kliknite přeformátujete. Hotovo |