мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Дриве приступ проблемима

Reply

Тхреад Тоолс
Old 25 авг 2007, 21:10
Мембер Гроуп

Default Дриве приступ проблемима

Имам пријатеља она има еМацхинес и она ставити други хард диск у себи и као да брегаста од другог цомп и као јој па кад покушам приступити неких податке то каже приступ одбијен и као Толедо па сам јој да се ослободе у фасциклу Уиндоус те да ће можда поправити, али ми она није могла ни да избришете фасциклу уут како би се могла цаусеинг да не дозволи да било који од тога.
Old 25 авг 2007, 21:17
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы иан65 View Post
Имам пријатеља она има еМацхинес и она ставити други хард диск у себи и као да брегаста од другог цомп и као јој па кад покушам приступити неких податке то каже приступ одбијен и као Толедо па сам јој да се ослободе у фасциклу Уиндоус те да ће можда поправити, али ми она није могла ни да избришете фасциклу уут како би се могла цаусеинг да не дозволи да било који од тога.
Да ли је овај нови формат возити? или да јој желим старе датотеке које су се с друге цомп?

Мы Сыстем: Неких других љубавника!

Процесор (и):
Е8500 Е0@4.1Гхз (залиха волтс)
Матичне плоче:
БИОСТАР ТПоуер И45
РАМ меморија:
4ГБ ОЦЗ ПЦ2-8500 Платинум
Графичка картица (е):
Кс1950 Про
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
2
Оптички погон (е):
ЛГ ГСА-ДВД ± РУ / ДВД ± Р / ПхиллипсДВДРУ
Цасе / псу:
ИКуте 0508ула/СИЛВЕРСТОНЕ ОП850
Хлађење:
Биг Тајфун ВКС
Нетуорк / Интернет:
Цхорус / НТЛ 20МБ
Монитор (е):
Ацер Кс223У 22 "уидесцреен 1680 × 105
Оперативни систем (е):
Коначан 64бит уиндоус 7
Old 25 авг 2007, 21:18
Модератор / ица групе

Човек пристојан, ако желите помоћи, онда пристојно користити интерпункције. То је тешко прочитати много мање разумеју.
Old 25 авг 2007, 21:19
Модератор / ица групе

Опростите ако сам се примитиван, ЈА пробати научити из ове теме такође помоћи.
Old 26 авг 2007, 07:54
Мембер Гроуп

Ниједан човек све његове добре Знам да тип лоше. Али она је све своје музике у овом диску је само ставити у тако форматинг је долази у обзир. Када она иде играти било коју пјесму даје јој је одбијен приступ проблему. Па као што уут је цаусеинг ово.
Old 26 авг 2007, 10:14
Мембер Гроуп

она мора да форматирате диск. Тај стварно лоше ствари још увек имао на себи. Пронађите све своје ствари изван ње.

Затим идите у Цонтрол Панел и отићи у административним алаткама. за складиштење и отићи у локални диск манагемент. Изаберите погон ригфхт и кликните на њега. Кликните реформатизовати.

Учињено
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц