![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам пријатеља она има еМацхинес и она ставити други хард диск у себи и као да брегаста од другог цомп и као јој па кад покушам приступити неких податке то каже приступ одбијен и као Толедо па сам јој да се ослободе у фасциклу Уиндоус те да ће можда поправити, али ми она није могла ни да избришете фасциклу уут како би се могла цаусеинг да не дозволи да било који од тога. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Човек пристојан, ако желите помоћи, онда пристојно користити интерпункције. То је тешко прочитати много мање разумеју. |
|
| |||
| |||
| Опростите ако сам се примитиван, ЈА пробати научити из ове теме такође помоћи. |
|
| |||
| |||
| Ниједан човек све његове добре Знам да тип лоше. Али она је све своје музике у овом диску је само ставити у тако форматинг је долази у обзир. Када она иде играти било коју пјесму даје јој је одбијен приступ проблему. Па као што уут је цаусеинг ово. |
|
| |||
| |||
| она мора да форматирате диск. Тај стварно лоше ствари још увек имао на себи. Пронађите све своје ствари изван ње. Затим идите у Цонтрол Панел и отићи у административним алаткама. за складиштење и отићи у локални диск манагемент. Изаберите погон ригфхт и кликните на њега. Кликните реформатизовати. Учињено |