az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Sürücü erişim sorunları

Reply

Konu Araçları
Old 25 Ağustos 2007, 21:10
Üye Grubu

Default Sürücü erişim sorunları

Sana bir eMachines var ve onu ikinci bir sabit disk koymak gibi başka bir Zorunlu dışında kam ve bu yüzden o da erişim engellendi gibi ben onu kurtulmak için toled söyledi dosyaların erişmeye çalıştığınızda gibi bir arkadaşım var Windows klasörünü ve belki tamir ediyorum ama o yine de wut tüm bu izin için causeing olabilir bu klasörü silinemiyor olabilir.
Old 25 Ağustos 2007, 21:17
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by ian65 View Post
Sana bir eMachines var ve onu ikinci bir sabit disk koymak gibi başka bir Zorunlu dışında kam ve bu yüzden o da erişim engellendi gibi ben onu kurtulmak için toled söyledi dosyaların erişmeye çalıştığınızda gibi bir arkadaşım var Windows klasörünü ve belki tamir ediyorum ama o yine de wut tüm bu izin için causeing olabilir bu klasörü silinemiyor olabilir.
O biçim bu yeni sürücü mü? ya da o diğer Zorunlu kapalı olan eski dosyaları istedi?

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 25 Ağustos 2007, 21:18
Moderatör Grubu

Dostum eğer iyi yardım istiyorum sonra iyi noktalama kullanın. Bu daha az anlamak okumak zor.
Old 25 Ağustos 2007, 21:19
Moderatör Grubu

Eğer kaba olma pm Üzgünüm, bu yardım Threads da öğrenmeye çalışın.
Old 26 Ağustos 2007, 07:54
Üye Grubu

Onun tüm iyi i tipi kötü biliyorum Hayır dostum. Ama bu onun sadece bu çıkışı söz konusu değildir Biçimlendirme koymak sürücü tüm onun müzik vardı. Ne zaman onu ona erişim sağlayan herhangi bir şarkı çalmak gider sorun yalanladı. Yani gibi wut bu causeing olduğunu.
Old 26 Ağustos 2007, 10:14
Üye Grubu

o biçimine sürücü ihtiyacı var. Bu gerçekten de bir şeyler vardı kötü. Tüm onu şeyler dışı of alın.

Sonra denetim masasına gidin ve idari araçlar gider. depolama ve yerel disk yönetimi gider. Üzerinde sürücü ve rigfht tıklayın seçin. Tıklayın biçimlendirirseniz.

Yapıldı
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından