![]() |
|
| |||
| |||
| Sana bir eMachines var ve onu ikinci bir sabit disk koymak gibi başka bir Zorunlu dışında kam ve bu yüzden o da erişim engellendi gibi ben onu kurtulmak için toled söyledi dosyaların erişmeye çalıştığınızda gibi bir arkadaşım var Windows klasörünü ve belki tamir ediyorum ama o yine de wut tüm bu izin için causeing olabilir bu klasörü silinemiyor olabilir. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Dostum eğer iyi yardım istiyorum sonra iyi noktalama kullanın. Bu daha az anlamak okumak zor. |
|
| |||
| |||
| Eğer kaba olma pm Üzgünüm, bu yardım Threads da öğrenmeye çalışın. |
|
| |||
| |||
| Onun tüm iyi i tipi kötü biliyorum Hayır dostum. Ama bu onun sadece bu çıkışı söz konusu değildir Biçimlendirme koymak sürücü tüm onun müzik vardı. Ne zaman onu ona erişim sağlayan herhangi bir şarkı çalmak gider sorun yalanladı. Yani gibi wut bu causeing olduğunu. |
|
| |||
| |||
| o biçimine sürücü ihtiyacı var. Bu gerçekten de bir şeyler vardı kötü. Tüm onu şeyler dışı of alın. Sonra denetim masasına gidin ve idari araçlar gider. depolama ve yerel disk yönetimi gider. Üzerinde sürücü ve rigfht tıklayın seçin. Tıklayın biçimlendirirseniz. Yapıldı |