менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Проблеми доступу Drive

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 серпня 2007, 21:10
Член групи

Default Проблеми доступу Drive

У мене є подруга вона Emachines і вона поклала другого жорсткого диска в ньому і подобається Cam з іншого Comp і ось так, коли вона намагається отримати доступ до деяких файлів він говорить відмовлено в доступі і, як я toled її позбутися в папці Windows, і, може бути, що б виправити, але як вона не могла навіть видалити цю папку, щоб WuT може бути causeing його не допускають цього.
Old 25 серпня 2007, 21:17
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав ian65 View Post
У мене є подруга вона Emachines і вона поклала другого жорсткого диска в ньому і подобається Cam з іншого Comp і ось так, коли вона намагається отримати доступ до деяких файлів він говорить відмовлено в доступі і, як я toled її позбутися в папці Windows, і, може бути, що б виправити, але як вона не могла навіть видалити цю папку, щоб WuT може бути causeing його не допускають цього.
Невже вона це новий формат диска? або вона хочуть старі файли, які були від іншого Comp?

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 25 серпня 2007, 21:18
Модератор групи

Людина, якщо ви хочете допомогти гідних, а потім використовувати гідною пунктуації. Це важко читати набагато менше розуміння.
Old 25 серпня 2007, 21:19
Модератор групи

Вибачте, якщо я на грубість, я намагаюся дізнатися з цих тем також допомогти.
Old 26 серпня 2007, 07:54
Член групи

Жодна людина все своє добро, яке я знаю, що я поганий тип. Але вона все музичні нею в цьому диску вона просто покласти в так форматування це може бути й мови. Коли вона виходить грати будь-яку пісню вона дає їй відмовлено в доступі проблема. Таким, як це WuT causeing цьому.
Old 26 серпня 2007, 10:14
Член групи

їй необхідно відформатувати диск. Thats дійсно погано це ще речі на ньому. Отримати всі її речі відходять від нього.

Потім увійдіть до панелі управління і перейдіть на адміністративні інструменти. Перейти на зберігання та управління на місцевому диск. Виберіть диск і rigfht клацніть по ньому. Натисніть переформатування.

Готово
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.