![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
У мене є подруга вона Emachines і вона поклала другого жорсткого диска в ньому і подобається Cam з іншого Comp і ось так, коли вона намагається отримати доступ до деяких файлів він говорить відмовлено в доступі і, як я toled її позбутися в папці Windows, і, може бути, що б виправити, але як вона не могла навіть видалити цю папку, щоб WuT може бути causeing його не допускають цього.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитата:
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
|
|||
|
|||
|
Людина, якщо ви хочете допомогти гідних, а потім використовувати гідною пунктуації. Це важко читати набагато менше розуміння.
|
|
|
|||
|
|||
|
Вибачте, якщо я на грубість, я намагаюся дізнатися з цих тем також допомогти.
|
|
|
|||
|
|||
|
Жодна людина все своє добро, яке я знаю, що я поганий тип. Але вона все музичні нею в цьому диску вона просто покласти в так форматування це може бути й мови. Коли вона виходить грати будь-яку пісню вона дає їй відмовлено в доступі проблема. Таким, як це WuT causeing цьому.
|
|
|
|||
|
|||
|
їй необхідно відформатувати диск. Thats дійсно погано це ще речі на ньому. Отримати всі її речі відходять від нього.
Потім увійдіть до панелі управління і перейдіть на адміністративні інструменти. Перейти на зберігання та управління на місцевому диск. Виберіть диск і rigfht клацніть по ньому. Натисніть переформатування. Готово |