Карам не разпознава празно CD's / DVD на Здрасти на всички,
Имам Samsung Writemaster SH-S202N CD / DVD - RW. Аз съм текат Windows Vista 64 бита. Това устройство е работил безупречно досега за последните 2 седмици, че са ми го, но не бях опитал да изгори едно DVD или CD. Сложих празен CD, и на устройството не признават това. В "Моят компютър" екран, той просто показва устройството като "DVD RW Drive (D:)", тя никога не зарежда празен диск. Аз след това се опитва празен DVD, същите резултати. Реших да се зареди до WMP да видя дали мога да изгоря нещо, и той също не открива нищо.
Приводния натоварвания други CD's / DVD на идеално. Трябва ли шофьорите? Не можех да си намеря 64 битов драйвер за този диск.
Аз наистина съм на ръба на елиминирането на Vista само 64 битов. Той е нищо друго освен неприятности. Абсолютно ужасен опит с Vista, и 64 късче. Съвместимостта въпроси са нелепи и аз не разбирам как една компания като Microsoft може съобщение такава нестабилна OS. Моят говорители няма да играе съраунд звук, моята мишка шофьори, причинени моя компютър, за да блокира произволно, че не може да направи две програми играят през един изход аудио източника по същото време (цялата аудио настройка е силно нестабилна), Vista hogs памет. .. това, което е в главата, че е Windows Vista?
Аз мразя да го превръщат в изглед или никакъв изглед темата, но аз съм наистина на ръба тук, не мога да преценя дали трябва да продължи с прилагането на всички тези проблеми Vista хвърля към мен, или само преформатирате за трети път дължи на проблеми със съвместимостта, и *** *** Upgrade към XP.
Моля помогнете? |