menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Drive nerozpozná prázdné CD / DVD

Reply

Thread Nástroje
Old 20.února 2008, 21:52
Člen Skupina

Default Drive nerozpozná prázdné CD / DVD

Ahoj všem,

Mám Writemaster Samsung SH-S202N CD / DVD - RW. I'm systémem Windows Vista 64 bit. Tato jednotka pracuje bezchybně tak daleko za uplynulé 2 týdny, že jsem se mu to nepodařilo, nicméně jsem neměl se pokusil vypálit na DVD nebo CD. Já jsem na prázdné CD v mechanice a nepoznali to. Na "Tento počítač" displej, jen ukazuje na jednotku jako "DVD-RW mechaniky (D:)", nikdy načte prázdný disk. I odtud se pokusil prázdné DVD, stejné výsledky. Rozhodl jsem se nahrát do WMP, zda bych mohl spálit cokoliv, a to taky nebylo nic zjistit.

Mechaniky zatížení jiných CD / DVD se dokonale. Potřebuji ovladače? Nemohl jsem najít 64 bitové ovladače pro tento disk.

Já jsem opravdu na pokraji jen odstranění Vista 64 bit. Bylo nic než problémy. Absolutně hrozné zkušenosti s Vista a 64 bitů. Na problémy s kompatibilitou jsou směšné a já nerozumím, jak se společnost, jako je například Microsoft by mohla uvolnit takové nestabilní OS. Moje reproduktory nebudou hrát prostorový zvuk, moje myši řidiči způsobil můj počítač se zhroutí náhodně, nemohu učinit dva programy hrát přes jeden výstup audio zdroj současně (celé audio instalace je velmi nestabilní), Vista vepři paměti. .. co je to obráceně s Windows Vista?

Nenávidím ji do vista nebo ne vista vlákno, ale jsem opravdu na hraně tady, nemůžu rozhodnout, jestli jsem měla jen pokračovat v nabízení se všemi těmito problémy Vista hází na mě, nebo prostě přeformátujete pro třetí čas v důsledku problémů s kompatibilitou, a *** *** upgrade na XP.

Prosím pomozte?
Old 21.února 2008, 01:25
Dárce Skupina

Default Drive nerozpozná prázdné CD / DVD

Jo ..... je to dobře známo, že Vista 64 má řidič a neslučitelnosti otázky. S XP64 řekl, že je téměř stejně špatné, takže pokud jste se vrátit, nalepit na 32bit verzi.

Zdá se to bláznivé, ale M $ stačí Nedaří se mi napsat proveditelného 64bit operační systém.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
DVD není čtení DVD Brandon8504 Drives & Removable Media 1 3. června 2009 14:58
CD mechanika čte CD, ale můj počítač doesnt uznávají CD v zásobníku anthony361 Drives & Removable Media 8 8. listopadu 2008 04:20
Pouze popáleniny cd není DVD flagg Drives & Removable Media 6 2. Září 2008 15:48
CD / DVD mechaniky nerozpozná nic elicia Drives & Removable Media 3 30. srpna 2008 06:30
Počítač nerozpoznává nebo prázdné CD Burn jessicalynn Drives & Removable Media 3 19. června 2008 06:44
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.