Drive nerozpozná prázdné CD / DVD Ahoj všem,
Mám Writemaster Samsung SH-S202N CD / DVD - RW. I'm systémem Windows Vista 64 bit. Tato jednotka pracuje bezchybně tak daleko za uplynulé 2 týdny, že jsem se mu to nepodařilo, nicméně jsem neměl se pokusil vypálit na DVD nebo CD. Já jsem na prázdné CD v mechanice a nepoznali to. Na "Tento počítač" displej, jen ukazuje na jednotku jako "DVD-RW mechaniky (D:)", nikdy načte prázdný disk. I odtud se pokusil prázdné DVD, stejné výsledky. Rozhodl jsem se nahrát do WMP, zda bych mohl spálit cokoliv, a to taky nebylo nic zjistit.
Mechaniky zatížení jiných CD / DVD se dokonale. Potřebuji ovladače? Nemohl jsem najít 64 bitové ovladače pro tento disk.
Já jsem opravdu na pokraji jen odstranění Vista 64 bit. Bylo nic než problémy. Absolutně hrozné zkušenosti s Vista a 64 bitů. Na problémy s kompatibilitou jsou směšné a já nerozumím, jak se společnost, jako je například Microsoft by mohla uvolnit takové nestabilní OS. Moje reproduktory nebudou hrát prostorový zvuk, moje myši řidiči způsobil můj počítač se zhroutí náhodně, nemohu učinit dva programy hrát přes jeden výstup audio zdroj současně (celé audio instalace je velmi nestabilní), Vista vepři paměti. .. co je to obráceně s Windows Vista?
Nenávidím ji do vista nebo ne vista vlákno, ale jsem opravdu na hraně tady, nemůžu rozhodnout, jestli jsem měla jen pokračovat v nabízení se všemi těmito problémy Vista hází na mě, nebo prostě přeformátujete pro třetí čas v důsledku problémů s kompatibilitou, a *** *** upgrade na XP.
Prosím pomozte? |