![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hey όλα, Έχω μια Samsung Writemaster SH-S202N CD / DVD - RW. Είμαι εκτελεί τα Windows Vista 64 bit. Αυτή η μονάδα δίσκου έχει λειτουργήσει άψογα μέχρι στιγμής για τα τελευταία 2 εβδομάδες που έχω θα έπρεπε, ωστόσο δεν είχε επιχειρήσει να κάψει ένα DVD ή CD. Έβαλα ένα κενό CD, και η οδήγηση δεν αναγνωρίζουν αυτό. Με το "My Computer" οθόνη, απλώς δείχνει την οδήγηση ως "DVD RW Drive (D:)", που ποτέ δεν φορτώνει το κενό δίσκο. Στη συνέχεια, επιχείρησε ένα κενό DVD, ίδια αποτελέσματα. Αποφάσισα να φορτώσει WMP μέχρι να δω αν θα μπορούσε να κάψει τίποτα, και εγώ δεν εντοπίζουν τίποτα. Η μονάδα δίσκου CD με άλλα φορτία / DVD του απόλυτα. Χρειάζομαι τους οδηγούς; Δεν μπόρεσα να βρω 64 bit οδηγού για αυτό το δίσκο. Είμαι όντως στα πρόθυρα της εξάλειψης μόνο Vista 64 bit. Θα έχει όμως τίποτα δεν κόπο. Απολύτως φρικτή εμπειρία με Vista, και 64 bit. Η συμβατότητα είναι γελοία και δεν καταλαβαίνω τον τρόπο με τον οποίο μια εταιρεία όπως η Microsoft θα μπορούσε να ελευθερώσει μια τέτοια ασταθή OS. Ηχεία μου δεν θα παίξει ήχο surround, μου προκάλεσε ποντίκι οδηγών για τον υπολογιστή μου για την συντριβή τυχαία, δεν μπορώ να κάνω δύο προγράμματα που παίζουν με μία πηγή παραγωγής ήχου στο ίδιο χρονικό διάστημα (το σύνολο της ρύθμισης ήχου είναι εξαιρετικά ασταθής), Vista hogs μνήμη. .. τι είναι ανοδικοί να έχουν τα Windows Vista; Μισώ να μετατρέψουμε σε vista ή vista δεν το νήμα, αλλά είμαι πραγματικά σε άκρη εδώ, δεν μπορώ να αποφασίσουν εάν θα πρέπει να συνεχίσει μόνο με την παρουσίαση όλων αυτών των προβλημάτων Vista ρίχνει σε μένα, ή απλά να επαναμορφοποιήσει για τρίτη φορά οφείλεται σε θέματα συμβατότητας και αναβάθμισης *** *** σε XP. Παρακαλώ βοηθήστε; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι ..... Είναι γνωστό ότι τα Vista 64 έχει οδηγό και ασυμβίβαστου θέματα. Αφού είπε ότι XP64 είναι σχεδόν το ίδιο κακή, οπότε αν πας πίσω, να τηρήσουμε την 32bit έκδοση.