Pogon ne prepoznaje prazni CD-a / DVD-a
Hej svima,
Imam Writemaster Samsung SH-S202N CD / DVD - RW. Im 'trčanje Windows vidik 64 zalogaj. Ovaj pogon radio je do sada flawlessly u zadnjih 2 tjedna da sam ga imao, ali sam pokušao da ne spali DVD ili CD. Li staviti prazne CD-u, a disk ne prepoznaje ga. Na "My Computer" ekran, to samo pokazuje kako vozite ", DVD-RW Drive (D:)", to nikada ne učitava prazan disk. Onda sam pokušala prazan DVD istog rezultata. JA odlučio je da se opterećenje wmp vidjeti ako JA mogao izgorjeti ništa, i to nije previše otkrivati ništa.
Pogon druge hrpe CD-a / DVD-a savršeno. Da li trebam drivere? Nisam mogao pronaći 64 zalogaj vozač za ovaj disku.
Ja sam stvarno na granici samo eliminacija Vista 64 bita. To je ništa, ali nevolje. Apsolutno strašno iskustvo sa Vidik, i 64 bita. Kompatibilnost pitanja smiješan i ne razumiju kako kompanija kao što su Microsoft mogao otpustiti takvog nestabilan OS. Moji zvučnici neće igrati surround zvuka, moj miš vozačima prouzročio sudar na moj računalo nasumično, ne mogu napraviti dva programa igrati kroz jedan izlaz audio izvora u isto vrijeme (cijeli audio setup je vrlo nestabilna), Vista hogs memorije. .. šta je to što tumbe Windows Vista?
Mrzim pretvoriti ga u vidik vidik thread ili ne, ali ja sam stvarno na rubu ovdje, ne mogu odlučiti da li bi trebala samo nastaviti sa stavljanjem svih tih problema Vista baca na mene, ili jednostavno reformatizovati po treći put zbog kompatibilnosti pitanja, i *** *** Upgrade na XP.
Please help?
|