kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Meghajtó nem ismeri fel üres CD / DVD

Reply

Téma eszközök
Old Február 20, 2008, 21:52
Csoport tagja

Hey all,

Van egy Writemaster Samsung SH-S202N CD / DVD - RW. Én vagyok a Windows Vista 64 bites. Ez a meghajtó tökéletesen működött eddig az elmúlt 2 hét, hogy már volt, de én nem kísérelte meg, hogy égett a DVD-vagy CD-n. Én egy üres CD-t, és a meghajtó nem ismeri fel azt. A "My Computer" képernyő, csak azt mutatja, hogy a meghajtó a "DVD-RW Drive (D:), de soha nem betölti az üres lemezt. Aztán megpróbálta egy üres DVD-t, ugyanazt az eredményt. Úgy döntöttem, hogy a terhelés WMP, hátha tudok valamit éget, és túl nem állapított meg semmit.

A meghajtó terhelés más CD / DVD-t teljesen. Muszáj vezetők? Nem találtam a 64 bites meghajtót a lemez meghajtóba.

Én igazából a közeljövőben csak megszüntetése Vista 64 bites. Azt már csak a baj van. Abszolút rettenetes tapasztalat Vista, és 64 bit. A kompatibilitási problémák vannak nevetséges, de én nem értem, hogy egy társaság, mint például a Microsoft is release ilyen instabil OS. Saját hangszórók nem fog játszani a térhatású hang, én egér vezetők okozta a számítógépet, hogy véletlen baleset, nem tudom, hogy két program keretében játszani egy kimeneti audió forrás egy időben (a teljes hangbeállításait nagyon bizonytalan), Vista sertés memória. .. mi az az elõnye, hogy mivel a Windows Vista?

Utálom, hogy átalakítsuk azt egy Vista vagy nem Vista téma, de igazán izgatott vagyok itt, nem tudok dönteni, ha most továbbra hozataláért fel ezeket a problémákat Vista selyemfonó rám, vagy csak át a harmadik alkalommal kompatibilitási problémák miatt, és Feljavít *** *** hogy XP.

Kérem, segítsen!
Old Február 21, 2008, 01:25
Donor Group

Igen ..... Ez jól ismert, hogy a Vista 64 vezető és összeegyeztethetetlenséget kérdéseket. Miután azt mondta, hogy XP64 majdnem ugyanolyan rossz, így ha vissza, ragaszkodj a 32 bites változat.

Ebből úgy tűnik őrült, de M $ csak nem úgy tűnik, hogy írjon egy működőképes 64bit Operációs rendszer.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.