פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

כונן לא מזהה דיסקים ריקים / DVD's

Reply

שרשרת כלים
Old 20 פבואר 2008, 21:52
חבר קבוצת

Default כונן לא מזהה דיסקים ריקים / DVD's

היי לכולם

יש לי Samsung Writemaster דו קרב S202N-CD / DVD - RW. אני מפעיל את Windows Vista 64 סיביות. כונן זה עבד היו ללא רבב עד כה מזה 2 שבועות כי אני כבר היה את זה, עם זאת היה לי לא ניסה לצרוב CD או DVD. שמתי ריק ב-CD, ואת הכונן לא מזהה אותו. על "המחשב שלי" המסך, זה פשוט מציג את הכונן בתור "כונן ה-DVD RW (ד:)", הוא מעולם לא טוען את הדיסק ריק. אז ניסו ריק DVD, אותן תוצאות. החלטתי לטעון WMP למעלה כדי לראות אם אני יכול לצרוב משהו, וזה גם לא לגלות שום דבר.

כונן תקליטורים המון אחרים / DVD של מושלם. האם אני צריך נהגים? אני לא יכול למצוא 64 ביט הנהג זה דיסק בכונן.

אני שמח מאוד על לגבול רק חיסול של Vista 64 סיביות. זה היה כלום, אבל יש בעיות. בהחלט חוויה נוראה עם Vista, ו 64 ביט. את בעיות התאימות הן מגוחך ואני לא מבין כיצד חברה כמו מיקרוסופט יכולה לשחרר כזו יציבה של מערכת ההפעלה. הרמקולים שלי לא לשחק להקיף סאונד, העכבר שלי נהגים גרמה למחשב שלי לקרוס באופן אקראי, אני לא יכול לעשות שתי תוכניות לשחק דרך אחד פלט השמע מקור באותו זמן (כל אודיו ההתקנה מאוד לא יציב), Vista hogs זיכרון. .. מה זה הפוך על צורך ב-Windows Vista?

אני שונא להפוך אותו א Vista Vista פתיל או לא, אבל אני ממש על הקצה כאן, אני לא יכול להחליט אם אני צריכה להמשיך לשים את כל הבעיות הללו Vista זורק עליי, או פשוט לאתחל מחדש בפעם השלישית עקב בעיות תאימות, ו *** *** שדרוג ל XP.

בבקשה עזרה?
Old 21 פבואר 2008, 01:25
קבוצת תורמים

Default כונן לא מזהה דיסקים ריקים / DVD's

כן ..... היא ידועה כי Vista הנהג ו 64 יש חוסר תאימות בעיות. לאחר XP64 אמר כי הוא כמעט בדיוק כמו רע, אז אם אתה רוצה ללכת אחורה, מקל על גירסת 32bit.

האם זה נראה מטורף, אבל ז $ פשוט לא מצליחים לכתוב עביד 64bit מערכת ההפעלה.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.