![]() |
|
|
|||
|
|||
|
היי לכולם
יש לי Samsung Writemaster דו קרב S202N-CD / DVD - RW. אני מפעיל את Windows Vista 64 סיביות. כונן זה עבד היו ללא רבב עד כה מזה 2 שבועות כי אני כבר היה את זה, עם זאת היה לי לא ניסה לצרוב CD או DVD. שמתי ריק ב-CD, ואת הכונן לא מזהה אותו. על "המחשב שלי" המסך, זה פשוט מציג את הכונן בתור "כונן ה-DVD RW (ד:)", הוא מעולם לא טוען את הדיסק ריק. אז ניסו ריק DVD, אותן תוצאות. החלטתי לטעון WMP למעלה כדי לראות אם אני יכול לצרוב משהו, וזה גם לא לגלות שום דבר. כונן תקליטורים המון אחרים / DVD של מושלם. האם אני צריך נהגים? אני לא יכול למצוא 64 ביט הנהג זה דיסק בכונן. אני שמח מאוד על לגבול רק חיסול של Vista 64 סיביות. זה היה כלום, אבל יש בעיות. בהחלט חוויה נוראה עם Vista, ו 64 ביט. את בעיות התאימות הן מגוחך ואני לא מבין כיצד חברה כמו מיקרוסופט יכולה לשחרר כזו יציבה של מערכת ההפעלה. הרמקולים שלי לא לשחק להקיף סאונד, העכבר שלי נהגים גרמה למחשב שלי לקרוס באופן אקראי, אני לא יכול לעשות שתי תוכניות לשחק דרך אחד פלט השמע מקור באותו זמן (כל אודיו ההתקנה מאוד לא יציב), Vista hogs זיכרון. .. מה זה הפוך על צורך ב-Windows Vista? אני שונא להפוך אותו א Vista Vista פתיל או לא, אבל אני ממש על הקצה כאן, אני לא יכול להחליט אם אני צריכה להמשיך לשים את כל הבעיות הללו Vista זורק עליי, או פשוט לאתחל מחדש בפעם השלישית עקב בעיות תאימות, ו *** *** שדרוג ל XP. בבקשה עזרה? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
כן ..... היא ידועה כי Vista הנהג ו 64 יש חוסר תאימות בעיות. לאחר XP64 אמר כי הוא כמעט בדיוק כמו רע, אז אם אתה רוצה ללכת אחורה, מקל על גירסת 32bit.