mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Drive neatpažįsta tuščią CD / DVD

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 20, 2008, 21:52
Narys

Default Drive neatpažįsta tuščią CD / DVD

Hey all,

Turiu Writemaster Samsung SH-S202N CD / DVD - RW. Aš su Windows Vista 64-bit. Šis įrenginys veikė nepriekaištingai iki šiol per pastaruosius 2 savaites, kad aš jau jį, tačiau aš ne bandė įrašyti DVD ar CD. Įdėti tuščią CD ir vairuoti nepripažino jo. Ant "My Computer" ekranas, tai tik parodo, kaip vairuoti DVD RW Drive (D:) ", ji niekada krovinius tuščią diską. Aš tada bandė tuščią DVD, pačius rezultatus. Aš nusprendžiau pakrauti iki WMP pamatyti jeigu aš galėtų įrašyti bet ką, ir ji taip pat neaptiko nieko.

Vairuoti krovinių kitas CD / DVD puikiai. Ar man reikia vairuotojams? Aš negalėjau rasti 64 bitų tvarkyklės šio disko.

Aš tikrai dėl tiesiog panaikinti Vista "64 bitų ribos. Jis buvo nieko, bet bėdų. Absoliučiai žiaurios patirties su Vista ir 64 bitų. Suderinamumo klausimai yra juokingi, ir aš nesuprantu, kaip tokios įmonės kaip "Microsoft" gali išleisti tokių nestabili OS. Mano garsiakalbiai negali vaidinti erdvinis garsas, mano pele vairuotojai sukėlė mano kompiuteryje atsitiktinai atsiranda klaidų, aš negaliu padaryti dvi programas paleisti per vienas išvesties garso šaltinį, tuo pačiu metu (visą garso nustatymas yra labai nestabilus), Vista paršiukų atminties. .. kas yra nelyginant atsižvelgdamas į Windows Vista?

I hate paversti Vista ar ne Vista siūlai, bet aš tikrai ant krašto čia, aš negaliu nuspręsti, ar aš tiesiog reikia toliau pateikiant visas šias problemas Vista suskumba pas mane, arba tiesiog performatuoti trečią kartą dėl suderinamumo problemų, ir *** *** Upgrade to XP.

Please help?
Old Vasaris 21, 2008, 01:25
Donorų grupės

Default Drive neatpažįsta tuščią CD / DVD

Yep ..... tai gerai žinoma, kad Vista 64 buvo vairuotojas ir nesuderinamumo klausimus. Having said that XP64 yra beveik tokie pat blogi, todėl, jei grįžti, prilimpa prie 32bit versija.

Jis atrodo ramus, bet M $ tiesiog negalime rašyti Links 64bit operacinės sistemos.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.