![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all, Man ir Samsung Writemaster SH-S202N CD / DVD - RW. Es skrienu Windows Vista 64 bitu. Šī diska strādā nevainojami līdzšinējo pēdējo 2 nedēļu laikā, ka es esmu, ja tā, tomēr man nav mēģinājusi sadedzināt DVD vai CD. Man tukšu CD, un vadīt neatzina to. Uz "My Computer" ekrāns, tas tikai parāda, brauc kā "DVD RW Drive (D:)", tas nekad kravas tukšo disku. Es tad mēģinājums tukša DVD, tādus pašus rezultātus. Es nolēmu ielādēt līdz pat WMP, lai redzētu, vai es varētu ierakstīt kaut ko, un tā arī neatklāja neko. Vadīt kravas citu CD's / DVD's perfekti. Vai man vajag draiveri? Es nevarēju atrast 64 bitu draiveris šajā diskā. Es tiešām par draudēja tikai likvidēt Vista 64 bitu. Tas ir nekas, bet nepatikšanas. Absolutely horrible pieredze ar Vista un 64 biti. Saderības problēmas ir absurda, un es nesaprotu, kā sabiedrība, piemēram, Microsoft var atbrīvot šādas nestabila OS. Mana runātāji neatskaņo surround sound, mana pele vadītājiem izraisīja mana datora crash nejauši, es nevaru veikt divas programmas atskaņot ar vienu izejas audio avots vienlaicīgi (visu audio uzstādīšana ir ļoti nestabils), Vista mežacūku atmiņu. .. Kas ir augšupvērsti iemesls tam, Windows Vista? I hate to pārvērst vista vai nav vista pavedienu, bet es esmu patiešām uz malu šeit, es nevaru izlemt, vai man vajadzētu tikai turpināt laist klajā ar visām šīm problēmām, Vista met uz mani, vai vienkārši pārformatēt, lai trešo reizi dēļ saderības problēmas, un *** Upgrade *** uz XP. Please help? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ..... Ir labi zināms, ka Vista 64 ir vadītāja un nesaderības problēmas. Ņemot vērā iepriekš sacīto, ka XP64 ir gandrīz tikpat slikti, tādēļ, ja jums iet atpakaļ pielipt 32bit versiju.