rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Removable Media Drives &

Register

Napęd nie rozpoznaje puste płyty CD / DVD

Reply

Narzędzia wątku
Old 20 lutego 2008, 21:52
Członek grupy

Hej wszystkim,

Mam Samsung Writemaster SH-S202N CD / DVD - RW. Jestem z systemem Windows Vista 64-bitowa. Ten dysk pracował bezbłędnie do tej pory w ciągu ostatnich 2 tygodni, że I've had to jednak miałem nie próbował nagrywać płyty DVD lub CD. Umieścić pusty dysk CD, a na dysku nie rozpoznaje go. Na "Mój komputer" ekranu, to tylko pokazuje jak napęd DVD RW (D:) ", to nigdy nie ładuje pustego dysku. Wtedy próbował pustego DVD, te same wyniki. Postanowiłem ładować WMP, aby sprawdzić, czy mogę coś spalić, a także nie wykrył niczego.

Napęd CD innych ładunków / DVD doskonale. Czy muszę kierowców? Nie mogłem znaleźć 64-bitowych sterownik dla tego dysku.

Jestem naprawdę na granicy tylko wyeliminowanie Vista 64-bitowa. Został on tylko kłopoty. Absolutnie straszne doświadczenie z Vista i 64-bitowych. Zgodność kwestie są śmieszne i nie rozumiem, jak takie firmy jak Microsoft mogą zwolnić takie niestabilne OS. Moje głośniki nie będą odgrywać dźwięku, moja mysz kierowców spowodował mój komputer losowo do katastrofy, nie mogę dokonać dwóch programów grać przez jedno wyjście audio źródło w tym samym czasie (w całym Audio Setup jest bardzo niestabilny), Vista nierogacizna pamięci. .. to, co jest odwrócony do posiadający system Windows Vista?

I hate, aby włączyć go w vista vista wątku lub nie, ale ja naprawdę jestem tutaj, na krawędzi, nie mogę zdecydować, czy należy kontynuować tylko oddanie się z wszystkich tych problemów Vista rzuca na mnie, czy po prostu sformatować po raz trzeci ze względu na problemy ze zgodnością i *** *** Upgrade do XP.

Proszę pomóc?
Old 21 lutego 2008, 01:25
Grupa dawcy

Yep ..... to dobrze wiedzieć, że kierowca ma Vista 64 i kwestie niezgodności. Mimo że XP64 jest prawie tak zły, więc jeśli wrócić, przyklejają się do 32-bitowych wersji.

To nie wydaje się szalona, ale M $ po prostu nie może wydawać się, aby napisać funkcjonalną 64bit system operacyjny.

My System: Start Build

Procesor (y):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Płyta główna:
Asus M2V Ap 1.
Pamięć RAM:
4GB (3.25gb widoczne)
Karta graficzna (y):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Karta dźwiękowa:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Silent
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 20MB Virgin Kabel
Monitor (y):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (-y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.