mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Drive nu recunoaşte blank CD-ul lui / DVD's

Reply

Thread Tools
Old 20 februarie 2008, 21:52
Grupul de stat

Default Drive nu recunoaşte blank CD-ul lui / DVD's

Salut tuturor,

Am un Samsung Writemaster SH-S202N CD / DVD - RW. Sunt rulează Windows Vista pe 64 de biţi. Aceasta unitate a lucrat flawlessly măsura în ultimii 2 săptămâni pe care le-am avut-o, cu toate acestea nu am avut o încercare de a arde un DVD sau CD. Am pus un CD în gol, şi de unitate nu-l recunosc. Pe de "My Computer" ecran, se arată doar unitatea ca "DVD-RW (D:)", aceasta nu încarcă necompletat disc. Am încercat apoi un gol DVD, aceleaşi rezultate. Am decis să încărcaţi până WMP pentru a vedea dacă aş putea arde ceva, şi asta nu a depistat nimic.

Unitatea CD-ul de alte sarcini / DVD's perfect. Am nevoie de drivere? Nu am putut găsi un 64 bit şofer pentru această unitate de disc.

Sunt cu adevarat pe cale de a elimina doar Vista pe 64 de biţi. Acesta a fost nimic altceva decât necazuri. Absolut oribil experienţă cu Vista, şi 64 de biţi. De problemele de compatibilitate sunt ridicol şi nu înţeleg cum o societate, cum ar fi Microsoft ar putea elibera un astfel de sistem de operare instabile. Vorbitori meu nu va juca sunet surround, mouse-ul meu de drivere cauzate computerului meu se avariază aleator, nu pot să fac două programe de joc prin intermediul o ieşire audio sursă, în acelaşi timp (întregul audio setup este extrem de instabil), Vista Hogs memorie. .. ceea ce este cu susul în a avea Windows Vista?

Nu-mi place sa-l transforma într-un vista sau nu vista şirul, dar eu sunt cu adevarat pe marginea aici, nu pot decide dacă ar trebui să continue punerea în sus, cu toate aceste probleme Vista gît la mine, sau pur si simplu reformat, pentru a treia oară cauza probleme de compatibilitate, si *** *** upgrade la XP.

Vă rugăm să ajut?
Old Feb 21st 2008, 01:25
Grupul de donator

Default Drive nu recunoaşte blank CD-ul lui / DVD's

Da ..... Este bine cunoscut faptul că Vista 64-a conducătorului auto şi probleme de incompatibilitate. După ce a spus că XP64 este aproape la fel de rău, aşa că, dacă te întorci, stick la 32bit versiune.

Aceasta nu pare o nebunie, dar M $ nu poate părea doar pentru a scrie un executabil 64bit sistem de operare.

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.