menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Drive nerozpoznáva prázdne CD / DVD

Reply

Thread Tools
Old 20.února 2008, 21:52
Člen Skupina

Default Drive nerozpoznáva prázdne CD / DVD

Ahoj všetkým,

Mám Writemaster Samsung SH-S202N CD / DVD - RW. I'm systémom Windows Vista 64 bit. Táto jednotka pracuje bezchybne tak ďaleko za posledné 2 týždne, že som sa mu to nepodarilo, napriek tomu som nemal sa pokúsil napáliť na DVD alebo CD. Já jsem na prázdne CD v mechanike a nepoznali to. Na "Tento počítač" displej, len ukazuje na jednotku ako "DVD-RW mechaniky (D:)", nikdy načte prázdny disk. Aj odtiaľ sa pokúsil prázdne DVD, rovnaké výsledky. Rozhodol som sa nahrať do WMP, či by som mohol spáliť čokoľvek, a to taky nebolo nič zistiť.

Mechaniky zaťaženie iných CD / DVD sa dokonale. Potrebujem ovládače? Nemohol som nájsť 64 bitové ovládače pre tento disk.

Já jsem opravdu na pokraji len odstránenie Vista 64 bit. Bolo nič než problémy. Absolútne hrozné skúsenosti s Vista a 64 bitov. Na problémy s kompatibilitou sú smiešne a já nerozumím, ako sa spoločnosť, ako je napríklad Microsoft by mohla uvoľniť takéto nestabilné OS. Moja reproduktory nebudú hrať priestorový zvuk, moje myši vodiči spôsobil môj počítač sa zrúti náhodne, nemôžem urobiť dva programy hrať cez jeden výstup audio zdroj súčasne (celej audio inštalácie je veľmi nestabilná), Vista ošípanou pamäte. .. čo je to naopak s Windows Vista?

Nenávidím ju do vista alebo ne vista vlákno, ale som naozaj na hrane tady, nemůžu rozhodnúť, jestli jsem mala len pokračovať v ponúkaní sa všetkými týmito problémami Vista hází na mňa, alebo jednoducho přeformátujete pre tretí čas v dôsledku problémov s kompatibilitou, a *** *** upgrade na XP.

Prosím pomôžte?
Old 21.února 2008, 01:25
Darcu Skupina

Default Drive nerozpoznáva prázdne CD / DVD

Jo ..... je to dobre známe, že Vista 64 má vodič a nesúladu otázky. S XP64 povedal, že je takmer rovnako zlé, takže ak ste sa vrátiť, nalepiť na 32bit verziu.

Zdá sa to bláznivé, ale M $ stačí Nedarí sa mi napísať uskutočniteľného 64bit operačný systém.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.