мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Погон не препознаје празни ЦД-а / ДВД-а

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. Мар 2008, 21:52
Мембер Гроуп

Default Погон не препознаје празни ЦД-а / ДВД-а

Хеј свима,

Имам Уритемастер Самсунг СХ-С202Н ЦД / ДВД - РУ. Им 'трчање Уиндоуси видик 64 залогај. Овај погон радио је до сада флаулесслы у задњих 2 недеље, да сам га имао, али сам покушао да не спали ДВД или ЦД. Ли ставити празне ЦД-у, а диск не препознаје га. На "Мы Цомпутер" екран, то само показује како возите ", ДВД-РУ Дриве (Д:)", то никада не учитава празан диск. Онда сам покушала празан ДВД истог резултата. ЈА одлучио је да се оптерећење умп видети да ЈА могао изгорети ништа, и то није превише откривати ништа.

Погон друге хрпе ЦД-а / ДВД-а савршено. Да ли требам дривер? Нисам могао пронаћи 64 залогај возач за овај диску.

Ја сам стварно на граници само издвајање Виста 64 бита. То је ништа, али невоље. Апсолутно страшно искуство са Видик, и 64 бита. Компатибилност питања смешан и не разумеју како компанија као што су Мицрософт могао отпустити таквог нестабилан ОС. Моји звучници неће играти сурроунд звука, мој миш возачима проузроковао судар на мој рачунар насумично, не могу направити два програма играти кроз један излаз аудио извора у исто време (цео аудио сетуп је врло нестабилна), Виста хогс меморије. .. шта је то што тумбе Уиндоус Виста?

Мрзим претворити га у видик видик тхреад или не, али ја сам стварно на ивици овде, не могу да одлучи да ли би требало само да настави са стављањем свих тих проблема Виста баца на мене, или једноставно реформатизовати по трећи пут због компатибилности питања, и *** *** Упграде на КСП.

Плеасе хелп?
Old 21. Мар 2008, 01:25
Донаторска Група

Default Погон не препознаје празни ЦД-а / ДВД-а

Ыеп ..... то је познато да је Виста 64 возача и неспојивост питања. После реченог да КСП64 је готово исто као лоше, па ако се врати, штап на 32бит верзији.

То чини, чини се луди, но само М $ не чини се да писати и дјелатан 64бит оперативног система.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц