Погон не препознаје празни ЦД-а / ДВД-а Хеј свима,
Имам Уритемастер Самсунг СХ-С202Н ЦД / ДВД - РУ. Им 'трчање Уиндоуси видик 64 залогај. Овај погон радио је до сада флаулесслы у задњих 2 недеље, да сам га имао, али сам покушао да не спали ДВД или ЦД. Ли ставити празне ЦД-у, а диск не препознаје га. На "Мы Цомпутер" екран, то само показује како возите ", ДВД-РУ Дриве (Д:)", то никада не учитава празан диск. Онда сам покушала празан ДВД истог резултата. ЈА одлучио је да се оптерећење умп видети да ЈА могао изгорети ништа, и то није превише откривати ништа.
Погон друге хрпе ЦД-а / ДВД-а савршено. Да ли требам дривер? Нисам могао пронаћи 64 залогај возач за овај диску.
Ја сам стварно на граници само издвајање Виста 64 бита. То је ништа, али невоље. Апсолутно страшно искуство са Видик, и 64 бита. Компатибилност питања смешан и не разумеју како компанија као што су Мицрософт могао отпустити таквог нестабилан ОС. Моји звучници неће играти сурроунд звука, мој миш возачима проузроковао судар на мој рачунар насумично, не могу направити два програма играти кроз један излаз аудио извора у исто време (цео аудио сетуп је врло нестабилна), Виста хогс меморије. .. шта је то што тумбе Уиндоус Виста?
Мрзим претворити га у видик видик тхреад или не, али ја сам стварно на ивици овде, не могу да одлучи да ли би требало само да настави са стављањем свих тих проблема Виста баца на мене, или једноставно реформатизовати по трећи пут због компатибилности питања, и *** *** Упграде на КСП.
Плеасе хелп? |