Sürücü tanımaz boş CD'ler / DVD Hey all,
Ben Samsung Writemaster SH-S202N CD / DVD - RW. Ben Windows Vista 64 bit kullanıyorum. Bu sürücü sorunsuz şimdiye kadar ben bunu yaşadım, son 2 haftadır, ancak ben çalıştığınız hiç bir DVD ya da CD yazmak için çalıştı. Ben yaptım, boş bir CD koyun sürücü onu tanımadı. "My Computer" ekranında, bu gibi sürücü "DVD RW Sürücüsü (D:)", bunu hiç yükler boş bir disket gösterir. Daha sonra boş bir DVD, aynı sonuçları çalıştı. Eğer ben bir şey yazmak görmek için WMP Yüklenecek karar verdi ve çok şey tespit edilmemiştir.
Sürücü yükler diğer CD'ler / DVD mükemmel. Ben sürücüleri gerekir mi? Bu disk sürücüsü için bir 64 bit sürücü bulamadı.
Ben gerçekten sadece 64 bit Vista ortadan kaldırılmasına ilişkin eşiğinde. Bu, sorun olarak yok. Vista ile Kesinlikle korkunç deneyimi ve 64 bitlik. Uyumluluk sorunları saçma ve nasıl bir şirket gibi Microsoft böyle bir istikrarsız OS sürümü anlayamadım yoktur. Hoparlörlerimin surround ses, benim fare sürücüleri bilgisayarımda neden rasgele çökecek çalşmaz, ben iki program bir çıkış aynı anda ses kaynağı ile (tüm ses ayarı yüksek), Vista hogs hafıza istikrarsız bir oyun yapamazsınız. .. ne Windows Vista olmak için başaşağı NEDİR?
Eğer sadece Vista bana, ya da sadece üçüncü kez yeniden biçimlendirmek atıyor tüm bu sorunlar ile koyarak devam etmelidir bir manzara ya da uzak manzara iplik dönüştürün nefret ederim, ama ben gerçekten sinirli burada olduğum için, karar değil uyumluluk sorunları, ve *** *** XP Yükseltme nedeniyle.
Lütfen yardım? |