менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Пристрій не розпізнає порожній CD / DVD's

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 лютого 2008, 21:52
Член групи

Default Пристрій не розпізнає порожній CD / DVD's

Всім привіт,

У мене Samsung WriteMaster SH-S202N CD / DVD - RW. Я під управлінням Windows Vista 64 бита. Цей привід має працювала бездоганно до сих пір протягом останніх 2 тижнів, що я був, проте я не намагалася записати DVD або CD. Я поклав на чистий компакт-диск, а диск не визнавати його. На сторінці "Мій комп'ютер" екран, він просто показує диск як "DVD RW (D:)", вона ніколи не завантажує порожній диск. Потім я намагався порожній DVD, ті ж результати. Я вирішив завантажити WMP, щоб побачити якщо я зміг записати все, і це теж не виявили нічого.

Привод CD іншими навантаженнями / DVD зовсім. Чи потрібно драйвери? Я не зміг знайти 64-бітних драйверів для цього диску.

Я дійсно на грані, усунувши лише Vista 64 бита. Це було нічого, крім неприємностей. Абсолютно потрапило досвід роботи з Vista, і 64 біт. Питання сумісності смішні, і я не розумію, як така компанія, як Microsoft може звільнити такі нестійкі ОС. Мої гучномовці не гратиме об'ємний звук, мої драйвера миші викликало мій комп'ютер аварійно закривається, я не можу зробити дві програми грати через один вихід аудіо джерело в той же час (всі налаштування звуку вкрай нестійке), Vista свині пам'яті. .. Що таке для ніг з Windows Vista?

Терпіти не можу перетворити його на Vista чи ні Vista потоку, але я дійсно на краю тут, я не можу вирішити, якщо б я просто поклавши продовжувати з усіма цими проблемами Vista кидає на мене, або просто переформатувати в третій раз з-за проблем з сумісністю, і *** *** Для оновлення XP.

Прохання допомогти?
Old 21 лютого 2008, 01:25
Донор групи

Default Пристрій не розпізнає порожній CD / DVD's

Так ..... Відомо, що Vista має 64 Водій і проблем з сумісністю. Сказавши, що XP64 майже так само погано, тому, якщо ви повернетеся, палиця для 32-бітної версії.

Це здається божевільним, але M $ просто не можу здатися, щоб написати реальні 64bit Операційна система.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.