Пристрій не розпізнає порожній CD / DVD's Всім привіт,
У мене Samsung WriteMaster SH-S202N CD / DVD - RW. Я під управлінням Windows Vista 64 бита. Цей привід має працювала бездоганно до сих пір протягом останніх 2 тижнів, що я був, проте я не намагалася записати DVD або CD. Я поклав на чистий компакт-диск, а диск не визнавати його. На сторінці "Мій комп'ютер" екран, він просто показує диск як "DVD RW (D:)", вона ніколи не завантажує порожній диск. Потім я намагався порожній DVD, ті ж результати. Я вирішив завантажити WMP, щоб побачити якщо я зміг записати все, і це теж не виявили нічого.
Привод CD іншими навантаженнями / DVD зовсім. Чи потрібно драйвери? Я не зміг знайти 64-бітних драйверів для цього диску.
Я дійсно на грані, усунувши лише Vista 64 бита. Це було нічого, крім неприємностей. Абсолютно потрапило досвід роботи з Vista, і 64 біт. Питання сумісності смішні, і я не розумію, як така компанія, як Microsoft може звільнити такі нестійкі ОС. Мої гучномовці не гратиме об'ємний звук, мої драйвера миші викликало мій комп'ютер аварійно закривається, я не можу зробити дві програми грати через один вихід аудіо джерело в той же час (всі налаштування звуку вкрай нестійке), Vista свині пам'яті. .. Що таке для ніг з Windows Vista?
Терпіти не можу перетворити його на Vista чи ні Vista потоку, але я дійсно на краю тут, я не можу вирішити, якщо б я просто поклавши продовжувати з усіма цими проблемами Vista кидає на мене, або просто переформатувати в третій раз з-за проблем з сумісністю, і *** *** Для оновлення XP.
Прохання допомогти? |