![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Имам един персонален компютър с XP Pro, с DVD + RW (Sony DRU120A). Когато вмъкнете DVD + RW празен диск, за да се опитате да копирате видеозапис до него, само референтния мога да е на компактдиск не са в DVD карам. Опитвал съм това с Real Player и Windows Media Player, както със същите резултати. Някакви идеи какъв е проблемът може да се моля? Дейв |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Опитате да изтеглите най-новия фърмуер за устройството и да ни уведомите.
|
| |||
| |||
| Здравей Алекс, Благодаря за проявения интерес. Току-що направено, както е предложено и няма разлика. Сложих DVD в празно и бе поискано това, което исках да направя с диск в устройство D. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Не искам да попитам, но вие сте абсолютно сигурни, че това е един DVD диск ви вмъкване? не обида, предназначени приятел, просто си нещо, което ние трябва да отстранявате. Също така, моля опитайте с друг диск от същата марка, както и различна марка (ако вече havn't). Върни се към нас след това.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте действително се опита изгаряне на едно DVD или гледане на един?
| |||
| |||
| Цитат:
Ако това не е работа Добре, тогава това не е работа. :)
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Аз доста съгласни, но ако тя работи, какъв проблема. |
|
| |||
| |||
| Дейв (W) е устройството, идвам с кой Sony софтуер, за да помогне с парене и т.н.? (подобно използване на Nero и др.) Ако е така, направи ми една услуга и да изтриете софтуера напълно и се опитайте да използвате диска, Nero. Аз реализира вече имате, но това беше с Sony неща все още е инсталиран.
|
| |||
| |||
| Цитат:
Да речем, че той вмъква диск, и да го прочетем като CD. Типични CdR или CDRW's имат капацитет 700MB. Той trys за копиране на концерта на данни и потенциално няма да го направи всички на DVD диск той е поставена. Голяма загуба на пространство, или той ще трябва да започне процеса отново за данни, който не е бил копиран на първо време, което е загуба на време.
|
| |||
| |||
| Исках да кажа, че прозорците му казва диск, но когато той товари пламенната програмата тя признава, че правилно, тогава наистина не е проблем. |