![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Mám PC s operačním systémem XP Pro, s DVD + RW (Sony DRU120A). Po vložení DVD + RW prázdný disk, aby se pokusili kopírovat video záznam na něj pouze odkaz můžu dostat, je na CD je v mechanice není disk DVD. Zkoušel jsem to s Real Player a Windows Player, jak se ke stejnému výsledku. Nějaké nápady, co by problém mohl být, prosím? Dave |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Zkuste stáhnout nejnovější firmware pro přístroj a dejte nám vědět.
|
| |||
| |||
| Ahoj Alex, děkujeme za Váš zájem. Právě jsem udělal, jak navrhuje a není žádný rozdíl. Dal jsem do prázdné DVD a byl požádán, aby to, co jsem chtěl dělat s CD v jednotce D. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Nerad se zeptat, ale jsou si naprosto jistý, že je to vaše vložení DVD disku? urazit má kluk, jeho prostě něco, co potřebujete řešit potíže. Také, prosím, zkuste jiný disk stejné značky, a jiné značky (pokud jste už ses). Vrať se k nám po tom.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už jste se snažil vypalování DVD nebo sledovat jeden?
| |||
| |||
| Citace:
Není-li pracovní právo, pak to nefunguje. :)
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Já docela souhlasím, ale pokud to funguje, co je problém. |
|
| |||
| |||
| Dave (w) se disk přijít s jakýmkoli sony software, který pomůže s hořícími atd.? (podobně jako použití na nero atd.). Pokud ano, udělej mi laskavost a software zcela odstranit, a zkuste disk pomocí Nero. Uvědomuji si, už máte, ale to bylo s sony věci stále nainstalovány.
|
| |||
| |||
| Kdo říká, že to bude vůbec? Řekněme, že vloží disk, a je to číst jako cd. Typické cdr cdrw, nebo to má kapacitu 700 MB. On trys kopírovat koncert dat, a to případně nebude ať to vše na DVD disk, že je vložen. Velké plýtvání místem, nebo bude muset začít znovu postup pro data, která nebyla zkopírována poprvé, což je ztráta času.
|
| |||
| |||
| Myslel jsem, že okna říká její CD, ale když se načte hořící program uznává, že je správně, pak není problém. |