![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, Έχω ένα υπολογιστή που τρέχει XP Pro, με ένα δίσκο DVD + RW (Sony DRU120A). Όταν εισάγετε ένα δίσκο DVD + RW κενή δισκέτα, για να προσπαθήσετε να αντιγράψετε μια εγγραφή βίντεο σε αυτό, η μόνη αναφορά που μπορώ να πάρω είναι σε ένα CD που δεν περιλαμβάνεται στο δίσκο σε DVD. Έχω δοκιμάσει αυτό με το Real Player και το Windows Player, τόσο με τα ίδια αποτελέσματα. Οποιεσδήποτε ιδέες ποιο είναι το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι παρακαλώ; Dave |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Προσπαθήστε να κατεβάσετε το τελευταίο firmware για τη συσκευή και να μας ενημερώσετε.
|
| |||
| |||
| Hi Alex, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Έχω κάνει ακριβώς όπως πρότεινε και δεν υπάρχει διαφορά. Έβαλα ένα DVD στο κενό και ζητήθηκε από αυτό που ήθελα να κάνω με το CD στη μονάδα δίσκου D. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Μισώ να ρωτήσω, αλλά είστε απολύτως σίγουροι ότι είναι ένα DVD δίσκο σας εισάγοντας; δεν προορίζονται προσβολή φίλε μου, απλά κάτι που του πρέπει να αντιμετωπίσετε. Επίσης, δοκιμάστε έναν άλλο δίσκο από το ίδιο σήμα, καθώς και μια διαφορετική μάρκα (αν έχετε ήδη havn't). Γύρνα πίσω σε εμάς μετά από αυτό.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δοκιμάσει πραγματικά καύση σε DVD ή παρακολουθώντας ένα;
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αν δεν είναι εργάσιμη σωστό, τότε δεν είναι εργάσιμη. :)
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| I kinda Συμφωνώ, αλλά αν αυτό δουλεύει, whats το πρόβλημα. |
|
| |||
| |||
| Dave (w) έκανε το δίσκο έρχονται με κάθε Sony λογισμικό για να βοηθήσει με καύση κλπ; (παρόμοια χρήση με nero κλπ). Αν ναι, κάνε μου μια χάρη και να διαγράψετε το λογισμικό εντελώς, και να δοκιμάσετε το δίσκο χρησιμοποιώντας Nero. Αντιλαμβάνομαι έχετε ήδη, αλλά αυτό ήταν με τη Sony πράγματα ακόμα εγκατασταθεί.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ας πούμε ότι εισάγει το δίσκο, και είναι ως ένα cd. Τυπικό cdr ή CDRW που έχουν χωρητικότητα 700MB. Ο δοκιμάζει να αντιγράψετε μια συναυλία των δεδομένων, και ενδεχομένως δεν θα τον αφήσουμε να το κάνουν όλοι για το δίσκο DVD που είναι παρεμβάλλεται. Μεγάλη σπατάλη χώρου, είτε αυτός θα πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία και πάλι για τα δεδομένα που δεν αντιγράφεται η πρώτη φορά, η οποία είναι χάσιμο χρόνου.
|
| |||
| |||
| Εννοούσα ότι λέει την παράθυρα ένα CD, αλλά όταν φορτώνει ένα πρόγραμμα καύση αναγνωρίζει σωστά, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. |