kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

DVD Blank tekinteni CD

Reply

Téma eszközök
Old Június 17, 2007, 14:00
Új tag Csoport

Default DVD Blank tekinteni CD

Hi all,
Nekem van egy PC-t, XP Pro, a DVD + RW (Sony DRU120A). Amikor én be egy üres DVD + RW lemezre, hogy próbálja másolni egy video felvételt, akkor az egyetlen utalás találok, hogy egy CD-t a meghajtóba, hogy nem egy DVD-t.
Nekem van próbált ez a Real Player és a Windows Player, mindkettő ugyanazt az eredményt.

Van ötleted, mi lehet a probléma kérem?

Dave
Old Június 17, 2007, 14:42
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Dave W View Post
Hi all,
Nekem van egy PC-t, XP Pro, a DVD + RW (Sony DRU120A). Amikor én be egy üres DVD + RW lemezre, hogy próbálja másolni egy video felvételt, akkor az egyetlen utalás találok, hogy egy CD-t a meghajtóba, hogy nem egy DVD-t.
Nekem van próbált ez a Real Player és a Windows Player, mindkettő ugyanazt az eredményt.

Van ötleted, mi lehet a probléma kérem?

Dave
Ez nem lep meg, ha ez hibás firmware, sajnos a Sony ismert rá.

Próbálja meg letölteni a legfrissebb firmware a készüléket, és tudassa velünk.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Június 17, 2007, 15:29
Új tag Csoport

Helló Alex, Köszönjük az érdeklődést. Épp most, mint tette azt, és nincs különbség. Tettem egy DVD üresen, és megkérdezte, hogy mit akarok csinálni a CD-meghajtó D.
Old Június 17, 2007, 15:56
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Dave W View Post
Helló Alex, Köszönjük az érdeklődést. Épp most, mint tette azt, és nincs különbség. Tettem egy DVD üresen, és megkérdezte, hogy mit akarok csinálni a CD-meghajtó D.
Helybenhagy doke, érdemes volt megpróbálni legalább.

Utálom megkérdezni, de ha teljesen biztos vagy benne, hogy ez egy DVD-lemez behelyezése el? Nem sértésnek szánt barátom, az csak valami, amit meg kell elhárításához.

Kérjük, próbálkozzon egy másik lemezt az azonos márka, és egy másik márka (ha már havn't).

Gyere vissza hozzánk azután.

-Kanoakavirus
Old Június 17, 2007, 17:51
Administrator Group

Have you valójában próbált égő DVD vagy nézni egyet?

Kit érdekel, ha úgy gondolja, hogy egy CD-t, ha még mindig játszik, illetve égési sérülést is. ;)

Tüzelésre használ valami tisztességes, mint Nero.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Június 17 2007, 17:55
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Have you valójában próbált égő DVD vagy nézni egyet?

Kit érdekel, ha úgy gondolja, hogy egy CD-t, ha még mindig játszik, illetve égési sérülést is. ;)

Tüzelésre használ valami tisztességes, mint Nero.
Ez mindenképpen hiba az s ** t out of me kutyus.

Ha ez nem működik van, akkor ez nem működik. :)

-Kanoakavirus
Old Június 17, 2007, 17:59
Administrator Group

Én kicsit egyetértek, de ha működik, izé a problémát.
Old Június 17, 2007, 18:47
Donor Group

Dave (w) nem a meghajtón már fel ezzel a sony szoftvert, hogy segítsen az égő stb? (hasonló a felhasználást nero stb.)

Ha igen, akkor nekem egy szívességet, és törölje a szoftver teljesen, és próbálja ki a lemezt használ Néró.
Tudom, már van, de ez a Sony cucc még mindig telepítve.

-Kanoakavirus
Old Június 17, 2007, 18:51
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Én kicsit egyetértek, de ha működik, izé a problémát.
Ki mondja, hogy fog igaz?

Tegyük fel, hogy beszúrja azt a lemezt, és ez olvasható egy cd-t. Tipikus cdr vagy a CDRW meg ezt egy kicsit 700MB kapacitással. Ő trys másolni egy koncert az adatok, és ez potenciálisan Nem engedem meg mindent a DVD-lemezen ő ki. Nagy kihasználatlan hely, lehet, hogy kell majd elindítani a folyamatot újra az adatok nem ez volt az első alkalom, másolása, ami időpocsékolás.

-Kanoakavirus
Old Június 17, 2007, 18:56
Administrator Group

Azt jelentette, hogy a windows azt mondja, hogy egy CD-t, de amikor betölt egy égő program elismeri azt, akkor nem igazán probléma.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Saját ikonok Minden eltűnt, és elsötétült. andrewanimation A Windows operációs rendszerek 1 5. július 2009 13:54
Üres képernyőn? Mit tegyek? PCdummy Általános fémáru Chat 7 16. január 2009 15:43
Nincs elég hely felhasználásával 4,7 GB üres DVD? Furcsa tolet Multimédia és kodekek 8 6. január 2009 17:19
PC megy Blank CrazyDaizy Általános fémáru Chat 11 4. november 2008 06:40
Help képernyő üres PC futás laventura Általános fémáru Chat 6 3. Szeptember 2008 15:17
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.