![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, Nekem van egy PC-t, XP Pro, a DVD + RW (Sony DRU120A). Amikor én be egy üres DVD + RW lemezre, hogy próbálja másolni egy video felvételt, akkor az egyetlen utalás találok, hogy egy CD-t a meghajtóba, hogy nem egy DVD-t. Nekem van próbált ez a Real Player és a Windows Player, mindkettő ugyanazt az eredményt. Van ötleted, mi lehet a probléma kérem? Dave |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Próbálja meg letölteni a legfrissebb firmware a készüléket, és tudassa velünk.
|
| |||
| |||
| Helló Alex, Köszönjük az érdeklődést. Épp most, mint tette azt, és nincs különbség. Tettem egy DVD üresen, és megkérdezte, hogy mit akarok csinálni a CD-meghajtó D. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Utálom megkérdezni, de ha teljesen biztos vagy benne, hogy ez egy DVD-lemez behelyezése el? Nem sértésnek szánt barátom, az csak valami, amit meg kell elhárításához. Kérjük, próbálkozzon egy másik lemezt az azonos márka, és egy másik márka (ha már havn't). Gyere vissza hozzánk azután.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have you valójában próbált égő DVD vagy nézni egyet?
| |||
| |||
| Idézet:
Ha ez nem működik van, akkor ez nem működik. :)
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Én kicsit egyetértek, de ha működik, izé a problémát. |
|
| |||
| |||
| Dave (w) nem a meghajtón már fel ezzel a sony szoftvert, hogy segítsen az égő stb? (hasonló a felhasználást nero stb.) Ha igen, akkor nekem egy szívességet, és törölje a szoftver teljesen, és próbálja ki a lemezt használ Néró. Tudom, már van, de ez a Sony cucc még mindig telepítve.
|
| |||
| |||
| Ki mondja, hogy fog igaz? Tegyük fel, hogy beszúrja azt a lemezt, és ez olvasható egy cd-t. Tipikus cdr vagy a CDRW meg ezt egy kicsit 700MB kapacitással. Ő trys másolni egy koncert az adatok, és ez potenciálisan Nem engedem meg mindent a DVD-lemezen ő ki. Nagy kihasználatlan hely, lehet, hogy kell majd elindítani a folyamatot újra az adatok nem ez volt az első alkalom, másolása, ami időpocsékolás.
|
| |||
| |||
| Azt jelentette, hogy a windows azt mondja, hogy egy CD-t, de amikor betölt egy égő program elismeri azt, akkor nem igazán probléma. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját ikonok Minden eltűnt, és elsötétült. | andrewanimation | A Windows operációs rendszerek | 1 | 5. július 2009 13:54 |
| Üres képernyőn? Mit tegyek? | PCdummy | Általános fémáru Chat | 7 | 16. január 2009 15:43 |
| Nincs elég hely felhasználásával 4,7 GB üres DVD? Furcsa | tolet | Multimédia és kodekek | 8 | 6. január 2009 17:19 |
| PC megy Blank | CrazyDaizy | Általános fémáru Chat | 11 | 4. november 2008 06:40 |
| Help képernyő üres PC futás | laventura | Általános fémáru Chat | 6 | 3. Szeptember 2008 15:17 |
| Téma eszközök | |
| |