![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם יש לי PC running XP Pro, עם DVD + RW (סוני DRU120A). כאשר אני מכניס דיסק DVD + RW ריק, לנסות להעתיק את הקלטת וידאו אליו, ההתייחסות היחידה שאני יכול להשיג היא להיות תקליטור לכונן ה-DVD לא. ניסיתי את זה עם נגן Real Player ו-Windows, שניהם עם אותן תוצאות. יש לך רעיונות מה יכול להיות הבעיה בבקשה? דייב |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
נסה להוריד את הקושחה העדכנית ביותר עבור המכשיר ולהודיע לנו.
|
| |||
| |||
| היי אלכס, תודה על ההתעניינות שלך. יש לי פשוט עשה כפי שהוצע ואין שום הבדל. שמתי את ה-DVD ריקים והוא שאל אותי מה אני רוצה לעשות עם תקליטור לכונן ד ' |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
לא נעים לי לבקש, אבל אתה בטוח לגמרי שזה דיסק DVD החדרת שלך? הבחור לא התכוון להעליב, משהו רק שלה שאנחנו צריכים לפתור. כמו כן, אנא נסה דיסק אחר של מותג זהה, שונה לגמרי (אם כבר havn't). תחזור אלינו אחרי זה.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם באמת ניסו לשרוף DVD או צופה אחד?
| |||
| |||
| ציטוט:
אם זה לא ממש עובד, אז זה לא עובד. :)
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| אני דווקא מסכים, אבל אם זה עובד, Whats בעיה. |
|
| |||
| |||
| דייב (W) לא מגיעים עם הכונן כל תוכנה עם Sony כדי לעזור וכו בוער? (שימוש דומה nero וכו '). אם כך, תעשה לי טובה ולמחוק לחלוטין את התוכנה, ולנסות באמצעות דיסק נירון. אני מבין שכבר יש לך אבל זה היה עם החומר Sony עדיין מותקן.
|
| |||
| |||
| מי אומר שזה הולך אף? בוא נגיד שהוא מכניס את הדיסק, וזה כמו לקרוא CD. CDR או אופיינית של CDRW של 700MB יש קיבולת. הוא trys להעתיק חלטורה של נתונים, וזה פוטנציאל לא אתן לו לעשות את כל זה על דיסק DVD הוא מוכנס. בזבוז גדול של שטח, או שהוא יצטרך להתחיל בתהליך שוב נתונים לא להעתיק בפעם הראשונה, וזה בזבוז זמן.
|
| |||
| |||
| התכוונתי ש-Windows אומר את תקליטור אבל כאשר הוא טוען את זה בוער התוכנית מזהה אותו כראוי, אז אין ממש בעיה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כל הסמלים שלי נעלמו וחזרתי ריק. | andrewanimation | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -5 בחודש יולי 2009 13:54 |
| מסך ריק?? מה עלי לעשות? | PCdummy | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 16th ינואר 2009 15:43 |
| אין מספיק שטח ריק 4.7gb באמצעות ה-DVD?? מוזר | tolet | מולטימדיה רכיבי Codec | 8 | 6 ינואר 2009 17:19 |
| המחשב עומד ריק | CrazyDaizy | כללי חומרה צ 'אט | 11 | 4th נובמבר 2008 06:40 |
| עזרה מסך ריק עם מחשב פועל | laventura | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 3 ספטמבר 2008 15:17 |
| שרשרת כלים | |
| |