![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, Turiu kompiuteryje įdiegta XP Pro, su DVD + RW (Sony DRU120A). Kai aš įrašyti DVD + RW tuščią diską, pabandyti nukopijuoti vaizdo įrašą į jį, tik nuoroda galiu gauti yra CD būdamas vairuoti ne DVD. Mėginau tai su Real Player ir Windows Player ", tiek su pačių rezultatų. Any ideas kas problema gali būti please? Dave |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Bandykite atsisiųsti naujausią firmware prietaiso ir su mumis.
|
| |||
| |||
| Hi Alex, Thanks for your interest. Aš tiesiog padaryta, kaip siūloma, ir nėra jokio skirtumo. Įdėti tuščią DVD ir buvo klausiama, ką aš norėjau daryti su į CD diskas D. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Nenoriu klausti, bet tu esi visiškai tikras dėl jo DVD diskas jūsų įdėti? ne įžeidimas skirti Fella, jos tik ką mes turime išspręsti. Be to, pabandykite kitą tos pačios markės disko ir įvairių prekių (jei Jūs jau havn't). Come Back to mums po to.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jūs iš tikrųjų bandė įrašyti DVD ar žiūri viena?
| |||
| |||
| Citata:
Jei tai ne darbo teisę, tada jis nedirba. :)
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| I kinda sutinku, bet jeigu tai veikia, whats problema. |
|
| |||
| |||
| Dave (W) Ar vairuoti ateiti su bet kuriuo Sony programinė padėti deginimas ir tt? (panaši į naudojimo Nero ir pan.) Jei taip, tai man už ir ištrinti programinė įranga visiškai, ir pabandykite diską naudojant Nero. Aš suprantu, jūs jau turite, bet tai buvo su Sony Daiktai vis dar yra įdiegtas.
|
| |||
| |||
| Kas sako, kad ketinate nors? Tarkime, jis įterpia diską, ir tai suprantama kaip CD. Tipiška cdr ar cdrw's yra 700mb talpa. Jis Trys kopijuoti duomenis koncertą, ir jis gali būti ne tegul tai visi DVD diską jis įterptas. Dideli atliekų vietos, arba jam teks pradėti procesą dar kartą duomenų, kad buvo ne kopijuoti pirmą kartą, kuris yra laiko švaistymas.
|
| |||
| |||
| Aš norėjau, kad Windows sako jo CD, bet kai jis įkelia deginimo programa ji pripažįsta, kad teisingai, tuomet iš tiesų nėra problema. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano piktogramos Visi dingo Ir nuvažiavo tuščias. | andrewanimation | Windows "operacinės sistemos | 1 | 5 liepa 2009 13:54 |
| Juodas ekranas? Ką man daryti? | PCdummy | General Hardware Chat | 7 | 16 sausis 2009 15:43 |
| Nėra pakankamai vietos, naudojant tuščią 4.7GB DVD? Keista | tolet | Multimedia & Codecs | 8 | 6 sausis 2009 17:19 |
| PC vyksta Tuščia | CrazyDaizy | General Hardware Chat | 11 | 4 lapkritis 2008 06:40 |
| Pagalba ekranas tuščias PC veikia | laventura | General Hardware Chat | 6 | 3 rugsėjis 2008 15:17 |
| Temos įrankiai | |
| |