![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, Eu am un PC pe care rulează XP Pro, cu un DVD + RW (Sony DRU120A). Cînd I a insera un DVD + RW disc gol, pentru a încerca să copiaţi o înregistrare video la acesta, numai I a putea de referinţă este de a obţine un CD care nu poate fi în unitatea de un DVD. Am incercat acest lucru cu Real Player si Windows Player, ambele cu aceleaşi rezultate. Orice idee ce problemă ar putea fi pe plac la? Dave |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Încercaţi să descărcaţi cel mai recent firmware pentru dispozitiv şi să ne anunţaţi.
|
| |||
| |||
| Bună Alex, Vă mulţumim pentru interesul dumneavoastră. Am făcut aşa cum a sugerat şi nu există nici o diferenţă. Am pus un DVD în gol şi a fost întrebat ce-am vrut să fac cu CD-ul în unitatea D. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Nu-mi place să întreb, dar sunteţi absolut sigur că e un disc DVD-ul dvs. inserarea? nici o insulta ăla sunt destinate, ceva doar sa avem nevoie pentru a depana. De asemenea, vă rugăm să încercaţi un alt disc de aceeaşi marcă, precum şi o altă marcă (dacă aveţi deja havn't). Intoarce-te la noi după aceea.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aţi încercat de fapt, de arsură un DVD sau un ceas?
| |||
| |||
| Citat:
Dacă nu este dreptul de lucru, atunci nu este de lucru. :)
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Am cam de acord, dar daca functioneaza, ce este problema. |
|
| |||
| |||
| Dave (w) a făcut unitatea veni cu orice software-ul Sony de a ajuta cu ardere, etc? (utilizare similar cu nero etc). Dacă este aşa, să-mi faceţi o favoare şi a şterge software-ul complet, şi să încerce disc utilizând Nero. Îmi dau seama aveţi deja, dar acest lucru a fost cu chestii Sony încă instalate.
|
| |||
| |||
| Citat:
Să presupunem că el a introduce discul, si este citit ca un CD. CdR tipice sau CDRW au o capacitate de 700MB. El a trys pentru a copia un concert de date, şi potenţial nu va lăsa să-l facă totul de pe disc DVD el este introdusa. Big deşeuri de spaţiu, sau el va trebui să înceapă din nou, pentru procesul de date care nu a fost copiat prima dată, care este o pierdere de timp.
|
| |||
| |||
| Am vrut sa spun ca Windows spune sale pe un CD, dar când a încarcă un program de ardere acesta îl recunoaşte în mod corespunzător, atunci nu există cu adevărat o problemă. |