![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Mám PC s operačným systémom XP Pro, s DVD + RW (Sony DRU120A). Po vložení DVD + RW prázdny disk, aby sa pokúsili kopírovať video záznam na neho iba odkaz môžem dostať, je na CD je v mechanike nie je disk DVD. Zkoušel jsem to s Real Player a Windows Player, ako sa k rovnakému výsledku. Nejaké nápady, čo by problém mohol byť, prosím? Dave |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Skúste stiahnuť najnovší firmware pre prístroj a dajte nám vedieť.
|
| |||
| |||
| Ahoj Alex, ďakujeme za Váš záujem. Práve som urobil, ako navrhuje a nie je žiadny rozdiel. Dal som do prázdnej DVD a bol požiadaný, aby to, čo som chcel robiť s CD v jednotke D. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Nerád sa opýtať, ale sú si úplne istý, že je to vaša vloženie DVD disku? urazit má chlapec, jeho proste niečo, čo potrebujete riešiť problémy. Tiež, prosím, skúste iný disk rovnakej značky, a iné značky (ak ste už ses). Vráť sa k nám po tom.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už ste sa snažil napaľovanie DVD alebo sledovať jeden?
| |||
| |||
| Citácia:
Ak nie je pracovné právo, potom to nefunguje. :)
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ja docela súhlasím, ale ak to funguje, čo je problém. |
|
| |||
| |||
| Dave (w) sa disk prísť s akýmkoľvek sony softvér, ktorý pomôže s horiacimi atď? (podobne ako použitie na nero atď). Ak áno, urob mi láskavosť a softvér úplne odstrániť, a skúste disk pomocou Nero. Uvedomujem si, už máte, ale to bolo s sony veci stále nainštalované.
|
| |||
| |||
| Kto hovorí, že to bude vôbec? Povedzme, že vloží disk, a je to čítať ako cd. Typické cdr cdrw, alebo to má kapacitu 700 MB. On trys kopírovať koncert dát, a to prípadne nebude nech to všetko na DVD disk, že je vložený. Veľké plytvanie miestom, alebo bude musieť začať znovu postup pre dáta, ktorá nebola skopírovaná prvýkrát, čo je strata času.
|
| |||
| |||
| Myslel som, že okná hovorí jej CD, ale keď sa načíta horiace program uznáva, že je správne, potom nie je problém. |