менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

DVD Blank розглядатися як CD

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 червня 2007, 14:00
Нові члени групи

Default DVD Blank розглядатися як CD

Привіт всім,
У мене є комп'ютер з операційною системою XP Pro, з DVD + RW (Sony DRU120A). Коли я вставляю DVD + RW порожнім диском, щоб спробувати скопіювати відеозапис до нього, тільки посилання я можу отримати це на компакт-диску знаходяться в дисковод не DVD.
Я спробував це з Real Player і Windows Player, як з тими ж результатами.

Будь-яка ідея, що проблема може бути, будь ласка?

Дейв
Old 17 червня 2007, 14:42
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Дейв W View Post
Привіт всім,
У мене є комп'ютер з операційною системою XP Pro, з DVD + RW (Sony DRU120A). Коли я вставляю DVD + RW порожнім диском, щоб спробувати скопіювати відеозапис до нього, тільки посилання я можу отримати це на компакт-диску знаходяться в дисковод не DVD.
Я спробував це з Real Player і Windows Player, як з тими ж результатами.

Будь-яка ідея, що проблема може бути, будь ласка?

Дейв
Чи не здивуюся, якщо це було пов'язано з помилками прошивки, на жаль, Sony відрізняє його.

Спробуйте завантажити останню прошивку для пристрою, і дайте нам знати.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 17 червня 2007, 15:29
Нові члени групи

Привіт Алекс, Дякую за ваш інтерес. Я тільки що зробив, як це пропонується, і немає ніякої різниці. Я поклав у порожній DVD і спитав, що я хотів робити з компакт-диска в дисковод D.
Old 17 червня 2007, 15:56
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Дейв W View Post
Привіт Алекс, Дякую за ваш інтерес. Я тільки що зробив, як це пропонується, і немає ніякої різниці. Я поклав у порожній DVD і спитав, що я хотів робити з компакт-диска в дисковод D.
Окей Doke, варто було б спробувати принаймні.

Терпіти не можу запитати, але ви абсолютно впевнені, що це ваш DVD дисків вставки? образа не призначені хлопця, його-то ми просто необхідно усунути.

Крім того, спробуйте інший диск того ж бренду, а іншої марки (якщо ви вже Havn't).

Приходьте до нас після цього.

-Kanoakavirus
Old 17 червня 2007, 17:51
Адміністратор групи

Ви дійсно перегляді намагалися спалювання DVD або один?

Яка різниця, якщо вона вважає за свій компакт-диск, якщо він як і раніше грає і записує його. ;)

Для випалу використовувати щось гідне, як Нерон.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 17 червня 2007, 17:55
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
Ви дійсно перегляді намагалися спалювання DVD або один?

Яка різниця, якщо вона вважає за свій компакт-диск, якщо він як і раніше грає і записує його. ;)

Для випалу використовувати щось гідне, як Нерон.
Було б абсолютно помилка с ** т з мене хлопець.

Якщо це не працює, права, то воно не працює. :)

-Kanoakavirus
Old 17 червня 2007, 17:59
Адміністратор групи

Я цікавий згоден, але якщо він працює, Whats проблеми.
Old 17 червня 2007, 18:47
Донор групи

Дейв (W) не диску поставляються з будь-яким програмним забезпеченням Sony, щоб допомогти з палаючими і т.д.? (за аналогією з використанням Nero і т.д.).

Якщо так, то мені послугу і видалити програмне забезпечення повністю, і спробуйте диск за допомогою Nero.
Я розумію, у вас вже є, але це було з Sony речі ще встановлені.

-Kanoakavirus
Old 17 червня 2007, 18:51
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
Я цікавий згоден, але якщо він працює, Whats проблеми.
Хто говорить, що це буде те?

Нехай говорять, що він вставляє диск, і це читається як компакт-диск. Типова CDR або CDRW мають 700mb потенціалу. Він Trys скопіювати гігабайт даних, і потенційно не дозволити йому робити все це на DVD-диски додано він. Марна трата вільного місця, або йому доведеться почати процес спочатку для даних, які не були скопійовані в перший раз, що є марною тратою часу.

-Kanoakavirus
Old 17 червня 2007, 18:56
Адміністратор групи

Я мав на увазі, що вікна стверджує, що її диск, але коли він завантажує програму спалювання вона визнає його належним чином, то есть на самом деле не проблема.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Моя іконок все зникло, і відключився. andrewanimation Операційні системи Windows 1 5 липня 2009 13:54
Порожній екран? Що мені робити? PCdummy Генеральний обладнання чат 7 16 січня 2009 15:43
Не вистачає простору, використовуючи порожній DVD 4.7gb? Дивно tolet Мультимедіа & кодеки 8 6 січня 2009 17:19
PC Going Blank CrazyDaizy Генеральний обладнання чат 11 4 листопада 2008 06:40
Допомога порожній екран з ПК під управлінням laventura Генеральний обладнання чат 6 3 вересня 2008 15:17
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.