![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, У мене є комп'ютер з операційною системою XP Pro, з DVD + RW (Sony DRU120A). Коли я вставляю DVD + RW порожнім диском, щоб спробувати скопіювати відеозапис до нього, тільки посилання я можу отримати це на компакт-диску знаходяться в дисковод не DVD. Я спробував це з Real Player і Windows Player, як з тими ж результатами. Будь-яка ідея, що проблема може бути, будь ласка? Дейв |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Спробуйте завантажити останню прошивку для пристрою, і дайте нам знати.
|
| |||
| |||
| Привіт Алекс, Дякую за ваш інтерес. Я тільки що зробив, як це пропонується, і немає ніякої різниці. Я поклав у порожній DVD і спитав, що я хотів робити з компакт-диска в дисковод D. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Терпіти не можу запитати, але ви абсолютно впевнені, що це ваш DVD дисків вставки? образа не призначені хлопця, його-то ми просто необхідно усунути. Крім того, спробуйте інший диск того ж бренду, а іншої марки (якщо ви вже Havn't). Приходьте до нас після цього.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви дійсно перегляді намагалися спалювання DVD або один?
| |||
| |||
| Цитата:
Якщо це не працює, права, то воно не працює. :)
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Я цікавий згоден, але якщо він працює, Whats проблеми. |
|
| |||
| |||
| Дейв (W) не диску поставляються з будь-яким програмним забезпеченням Sony, щоб допомогти з палаючими і т.д.? (за аналогією з використанням Nero і т.д.). Якщо так, то мені послугу і видалити програмне забезпечення повністю, і спробуйте диск за допомогою Nero. Я розумію, у вас вже є, але це було з Sony речі ще встановлені.
|
| |||
| |||
| Хто говорить, що це буде те? Нехай говорять, що він вставляє диск, і це читається як компакт-диск. Типова CDR або CDRW мають 700mb потенціалу. Він Trys скопіювати гігабайт даних, і потенційно не дозволити йому робити все це на DVD-диски додано він. Марна трата вільного місця, або йому доведеться почати процес спочатку для даних, які не були скопійовані в перший раз, що є марною тратою часу.
|
| |||
| |||
| Я мав на увазі, що вікна стверджує, що її диск, але коли він завантажує програму спалювання вона визнає його належним чином, то есть на самом деле не проблема. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Моя іконок все зникло, і відключився. | andrewanimation | Операційні системи Windows | 1 | 5 липня 2009 13:54 |
| Порожній екран? Що мені робити? | PCdummy | Генеральний обладнання чат | 7 | 16 січня 2009 15:43 |
| Не вистачає простору, використовуючи порожній DVD 4.7gb? Дивно | tolet | Мультимедіа & кодеки | 8 | 6 січня 2009 17:19 |
| PC Going Blank | CrazyDaizy | Генеральний обладнання чат | 11 | 4 листопада 2008 06:40 |
| Допомога порожній екран з ПК під управлінням | laventura | Генеральний обладнання чат | 6 | 3 вересня 2008 15:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |