![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| občas i když vložíte dvd disk hořáku / čtečka cannt přečíst, pak pokud IVE zní 5-10 krát začne pracovat, a to i další problém je v tom, že moje d: / disk není zobrazením na mém počítači sekci někdy, i když Mám jít a běžet i vstup D: / se píše, že hardware není zjištěno, že by mohl být na přenosném disku, a pomozte mi prosím poštou zprávu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak starý je ten disk?
| |||
| |||
| Je to vidět v Ovládacích panelech / system / hardware / správce zařízení bez žlutý otazník |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| TSSTcorp CD / DVDW TS-H653L doesnt číst disky | batholomew | Drives & Removable Media | 0 | 4. června 2009 14:44 |
| 2 DVD disky ve stejném počítači není Čtení Kotouče | mendyogi | Drives & Removable Media | 2 | 7. května 2009 15:41 |
| Pomozte .. Vytvořil jsem RAID 0 na Svazek Špatně Kotouče | Perfumeriver | Drives & Removable Media | 1 | 28. únor 2009 12:17 |
| Cd Hořák trable | kdarrell | Drives & Removable Media | 3 | 25. Září 2008 15:32 |
| DVD zvyklý číst prázdné DVD | o1generallee4130 | Drives & Removable Media | 3 | 3. července 2008 14:34 |
| Thread Nástroje | |
| |