![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μερικές φορές, όταν εισαγάγετε ένα δίσκο DVD καυστήρα / αναγνώστη cannt διαβάσετε, τότε αν προστεθεί IVE 5-10 φορές αρχίζει να εργάζεται, επίσης, ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι μου d: / οδήγησης δεν εμφανίζει στον υπολογιστή μου για το σημείο μερικές φορές, ακόμη και αν Θα πάω να τρέχει και να εισάγω D: / που λέει ότι το υλικό δεν βρέθηκε, ήταν ίσως για ένα αφαιρούμενο δίσκο, και να βοηθήσει παρακαλώ μετά μου ένα μήνυμα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πόσων χρονών είναι η μονάδα;
| |||
| |||
| Έχει εμφανιστεί στο πίνακα ελέγχου / σύστημα / υλικό / διαχείριση συσκευών, χωρίς ένα κίτρινο ερωτηματικό |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| TSSTcorp CD / DVDW TS-H653L doesn't διαβάστε δίσκων | batholomew | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 0 | 4η Ιουν 2009 14:44 |
| 2 DVD Drives στο ίδιο μηχάνημα ανάγνωσης Δεν Δίσκοι | mendyogi | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 7η Μαΐου 2009 15:41 |
| Βοήθεια .. I Created Raid 0 τόμος για Λάθος Δίσκοι | Perfumeriver | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 28 Φεβ 2009 12:17 |
| CD burner βάσανα | kdarrell | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 25η Σεπ 2008 15:32 |
| DVD burner συνηθίζει διαβάστε blank dvds | o1generallee4130 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 3η Ιουλ 2008 14:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |