![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| katkada našto ja umetnuti disk u dvd burner / čitač cannt čitajte ga, a zatim, ako ive umetnuta 5-10 puta ona počne da radi, a drugi problem je da moj d: / pogon ne prikazuju na mom računalu section ponekad, čak i ako idem i ja pokrenuti unesite D: / ona kaže da je hardver nije pronađena je možda bila na removable disk, te pomoć mene ugoditi pošta poruku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koliko je star ovaj disk?
| |||
| |||
| Da li ga prikazati u control panel / system / hardware / device manager bez žute upitnik |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| TSSTcorp CD / DVDW TS-H653L se čitati diskove | batholomew | Drives & Izmjenjivi mediji | 0 | 4. lipnja 2009 14:44 |
| 2 DVD pogoni u istom Ne Stroj za čitanje diskova | mendyogi | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 7. svibanj 2009 15:41 |
| Pomoć .. Stvoren sam na RAID 0 Volume Pogrełan Diskovi | Perfumeriver | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 28. veljača 2009 12:17 |
| Cd burner nevolja | kdarrell | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 25. Ruj 2008 15:32 |
| DVD burner navika čitati blank DVDa | o1generallee4130 | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 3. srpnja 2008 14:34 |
| Thread Tools | |
| |