![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Néha, mikor be egy DVD-lemezt az író / olvasó cannt elolvasta, aztán ha ive Feltöltve 5-10 alkalommal indul a munka, még egy másik probléma az, hogy a D: meghajtó nem jelenjen meg a Sajátgép szakasz néha még akkor is, ha I go to run és én: D: / azt mondja, hogy a hardver nem találta volna a cserélhető lemezt, és kérem, segítsen nekem elküldeni az üzenetet |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hány éves a meghajtó?
| |||
| |||
| És nem jelenik meg a Vezérlőpult / rendszer / hardver / Eszközkezelő nélkül egy sárga kérdőjel |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| TSSTcorp CD / DVDW TS-H653L doesnt olvasni lemezek | batholomew | Drives & Removable Media | 0 | 4. június 2009 14:44 |
| 2 DVD-meghajtók az ugyanazon a gépen nem olvasása Korongok | mendyogi | Drives & Removable Media | 2 | 7. május 2009 15:41 |
| Súgó .. I Created RAID 0 kötet a Rossz Korongok | Perfumeriver | Drives & Removable Media | 1 | 28. február 2009 12:17 |
| CD-író bajok | kdarrell | Drives & Removable Media | 3 | 25. Szeptember 2008 15:32 |
| DVD-író szokott olvasni üres DVD-k | o1generallee4130 | Drives & Removable Media | 3 | 3. július 2008 14:34 |
| Téma eszközök | |
| |