![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| občas aj keď vložíte dvd disk horáka / čítačka cannt prečítať, potom ak IVE znie 5-10 krát začne pracovať, a to aj ďalší problém je v tom, že moje d: / disk nie je zobrazením na mojom počítači sekcii niekedy, aj keď mám ísť a plynúť aj vstup D: / sa píše, že hardvér nie je zistené, že by mohol byť na prenosnom disku, a pomôžte mi prosím poštou správu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako starý je ten disk?
| |||
| |||
| Je to vidieť v Ovládacích paneloch / system / hardware / správca zariadení bez žltý otáznik |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| TSSTcorp CD / DVDW TS-H653L doesnt čítať disky | batholomew | Drives & Removable Media | 0 | 4. júna 2009 14:44 |
| 2 DVD disky v rovnakom počítači nie je Čítanie Kotúče | mendyogi | Drives & Removable Media | 2 | 7. mája 2009 15:41 |
| Pomozte .. Vytvoril som RAID 0 na Zväzok Zle Kotúče | Perfumeriver | Drives & Removable Media | 1 | 28. február 2009 12:17 |
| Cd Horák trable | kdarrell | Drives & Removable Media | 3 | 25. September 2008 15:32 |
| DVD zvyknutý čítať prázdne DVD | o1generallee4130 | Drives & Removable Media | 3 | 3. júla 2008 14:34 |
| Thread Tools | |
| |