![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| каткада нашто ја уметнути диск у двд бурнер / читалац цаннт читајте га, а затим, ако иве уметнута 5-10 пута она почне да ради, а други проблем је да мој д: / погон не приказују на мом рачунару сецтион понекад, чак и ако идем и ја покренути унесите Д: / она каже да је хардвер није пронађена је можда била на ремовабле диск, те помоћ мене угодити фаст поруку |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Колико је стар овај диск?
| |||
| |||
| Да ли га приказати у цонтрол панел / сыстем / хардуаре / девице манагер без жуте упитник |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ТССТцорп ЦД / ДВДУ ТС-Х653Л се читати дискове | батхоломеу | Дривес & Измјењиви медији | 0 | 4. јуна 2009 14:44 |
| 2 ДВД погони у истом Не Машина за читање дискова | мендыоги | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 7 мај 2009 15:41 |
| Помоћ .. Створен сам на РАИД 0 Волуме Погреłан Дискови | Перфумеривер | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 28 фебруар 2009 12:17 |
| Цд бурнер невоља | кдаррелл | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 25. сеп 2008 15:32 |
| ДВД бурнер навика читати бланк ДВДа | о1генераллее4130 | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 3. јула 2008 14:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |