![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Іноді, коли я вставити DVD дисків пальники / читач cannt прочитав його, потім, якщо Ive вставлений в 5-10 разів він почне працювати, а також ще однією проблемою є те, що моя D: / привід не показані по розділу Мій комп'ютер іноді, навіть якщо Я йду працювати, і я введіть D: / вона каже, що пристрій не знайдено Можна було б на знімному диску, і допомогти мені, будь ласка Опублікувати повідомлення |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Скільки років диску?
| |||
| |||
| Чи має з'являтися в Панель керування / Система / Обладнання / Диспетчер пристроїв без жовтим знаком питання |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| TSSTcorp CD / DVDW TS-H653L doesn't читати дисках | Бартоломью | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 0 | 4 червня 2009 14:44 |
| 2 DVD диска в один комп'ютер не читає диски | mendyogi | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 7 травня 2009 15:41 |
| Допомога .. Я Створив тому Raid 0 на неправильних диски | Perfumeriver | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 28 лютого 2009 12:17 |
| CD Burner неприємності | kdarrell | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 25 вересня 2008 15:32 |
| DVD Burner звичку читати порожні DVDs | o1generallee4130 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 3 липня 2008 14:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |