![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Uniwill лаптоп 259EN3, или IBUYPOWER Batallion 101 Turbo, или му също известен като различни други марки, както добре. Въпреки това, напоследък не е четене на всякакъв вид празни DVD носители (Това включва различни марки на DVD + R, и една марка на DVD-R). Все пак, сега, когато поставите празен DVD то само го чете като празно CD. DVD Decrypter, когато започна казва "Устройството не е готов (средно не присъства)" и по този начин приучавам изгори всичко. Дори когато си поставите един от моите преди изгори медиите го приучавам четат изобщо. Знам, че DVD дискове да носят над път, но аз просто се чудех, дали е налице за да се определи това, което не изисква ново DVD горелка. Благодаря момчета за вашата помощ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Единственото нещо, което мога да мисля за да не го замените се получи нов лазер, но много по-лесно просто да се получи съвсем нов диск
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте опитвали използвайки DVD-чист?
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Бях на път да дойде в този форум с подобен проблем, но след това се намери решение за мое, Не знам дали имате достъп или не, или дали има подобен XP CD / DVD филтър настройки, но тази корекция работили в моя Vista: http://support.microsoft.com/kb/929461/en-us Надявам се, че помага |