![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Mám Uniwill laptop 259EN3, nebo IBUYPOWER Batallion 101 Turbo, nebo jeho známý také jako různé jiné značky stejně. Nicméně v poslední době není čtení jakéhokoli druhu prázdné DVD médií (To zahrnuje různých značek DVD + R, a jednu značku DVD-R). Avšak nyní, když vložíte prázdné DVD pouze čte jako prázdné CD. DVD Decrypter, kdy začala říká "Zařízení není připraveno (Střední nevyskytuje)", a tak zvyklý vypálit cokoliv. Dokonce i když jsem vložit můj jeden z mých dříve vypálených médií je zvyklý číst vůbec. Vím, že DVD disky se opotřebují v čase, ale byl jsem jen přemýšlel, pokud by byla jakákoli oprava tohoto které nevyžaduje nové DVD. Díky hoši za vaši pomoc.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jediná věc, nemůžu myslet na to nenahradí je získat nový laser, ale mnohem jednodušší dostat jen zcela nový disk
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zkoušeli jste pomocí dvd čistší?
|
|
|
|||
|
|||
|
Byl jsem o to přijít na toto fórum s podobným problémem, ale pak našel oprava moje, i dont vědět, pokud máte průhled či nikoli, nebo zda mají podobné xp cd / dvd nastavení filtrů, ale tuto opravu pracoval na mém Vista:
http://support.microsoft.com/kb/929461/en-us doufám, že pomůže |